Mágneses szúnyogháló a nyerő megoldás!

Kevés idegesítőbb dolog van, mint amikor szellőzés közben több tucat rovar és bogár lép be otthonunkba. Ezért találták ki a szúnyoghálókat a „zümmögőket” távol tartására de mi van, ha a készülék nem fér el az ablaknál? Szerencsére erre megoldást találtunk erre. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Katt ide és tudjon meg mindent a szúnyogháló megoldásokról a peto-nyilaszaro.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és keressen fel minket ha mindent meg szeretne tudni erről. Mágneses szúnyogháló – jól vésse az eszébe ezt a kifejezést, mert szükségünk lehet rá egy lakás vagy ház felújításakor. Optimális esetben a nyílászárókat egy új házban helyezik el, helyet hagyva a szúnyoghálóknak, amelyek nélkül nehéz létrehozni egy meghitt, békés otthont. Ha kinyitjuk az ablakot, majd a rovarok azonnal megrohamoznak minket, akkor a saját házunkban sem érezzük jól magunkat. Tehát szerencsére a szúnyoghálók alapfelszereltségnek számítanak egy új háznál, de használt esetén a felújítás során olyan helyzetbe kerülhetünk, hogy bár egy hálót kellene telepítenünk egy ablakra, de nem maradt hely számára. Ekkor jön képbe a mágneses változat.

Alumínium keretes mágneses szúnyoghálókat használnak leggyakrabban, ha más típusú keretes szúnyoghálók már nem illenek oda. Társaihoz hasonlóan kiváló védelmet nyújt a rovarok ellen, az egyetlen különbség az, hogy a mágnesek kívülről rögzítik a szerkezetet. Ha egy ablak nem készült fel a szúnyogháló befogadására, vagyis a beépítéskor nem veszik figyelembe a helyigényt, ez orvosolhatja a helyzetet. Praktikus megoldás, mert bár rögzített kerettel rendelkezik, könnyen eltávolítható, így bármikor tisztítható, és a redőny külseje a szúnyogháló eltávolítása után is mosható. További információkért keresse fel a peto-nyilaszaro.hu weboldalt.