Utasbiztosítás a világ minden tájára

Az utazási biztosítás az utazáskor kötött kötvények leírására szolgál. A legfontosabbak az utazási lemondási biztosítás, az utazási egészségbiztosítás, az utazási balesetbiztosítás, a poggyászbiztosítás, és az utazás megszakításának biztosítása.

Utasbiztosítás várja önt is a lehető legjobb árakkal az axa-assistance.hu weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja az összes utasbiztosítási tervet és az utasbiztosítás kalkulátort is használhatja.  A fent említett utasbiztosításokon kívül a következőket is igényelhet: utazási személyi felelősségbiztosítás, utazási jogi védelem és utazási segítség biztosítás. Ezeket a biztosításokat egyenként vagy együttesen (biztosítási csomag) kínálják. Az utazás lemondási biztosítása védi a biztosítottakat a felmerülő díjakkal szemben, ha a már lefoglalt utazást nem lehet végrehajtani. Bizonyos körülmények között, például a biztosított közeli hozzátartozójának balesete, halála vagy megbetegedése esetén a lemondási díjakat részben vagy egészben fedezik. Az utazás megszakításának biztosítása fedezi azokat a költségeket, amelyek felmerülnek, ha az utazást bizonyos okok miatt meg kell szakítani.

A biztosítási szerződéstől függően az oda-vissza utazási költségeket és az utazás hátralévő részének lemondási költségeit teljes egészében vagy részben megtérítik. Az utazási egészségbiztosítás megvédi a biztosítottakat azoktól az orvosi és kezelési költségektől, amelyek betegség esetén külföldön felmerülhetnek. Az összeget, amelyet nem fedez a törvényi egészségbiztosítás (más országokkal kötött társadalombiztosítási megállapodások révén), részben vagy egészben átvállalják. A biztosított személy súlyos betegség vagy baleset esetén történő házhozszállítása szintén fedezhető utazási egészségbiztosítással. Amennyiben többet tudna meg a tervekről keresse fel az axa-assistance.hu-t.