Lakásbiztosítás kötése javasolt mindenkinek, akinek ingatlana van

A lakásbiztosítást elérhető áron lehet megkötni, így ez sem lehet kifogás, hogy ne kösd meg. A személyre szabott biztosításnak köszönhetően nem kell attól félned, hogy egy esetleges kár esetén mindent saját zsebből kell kifizetned.

Lakásbiztosítás kötése által sokkal nyugodtabban hajthatod álomra a fejed, mert ott lesz a tudat, hogy biztonságban van otthonod. Az emberek szeretik azt gondolni, hogy minden rossz csak mással történhet meg. Ez sajnos nem így van és ha bekövetkezik a baj, akkor, jó, ha pénzügyi szempontból is védve vannak értékeid. A lakásbiztosítás megkötésére ma már online is van lehetőség, így akár otthonról is megkötheted személyre szabott lakásbiztosításod. Pár dologra nem árt oda figyelni, például, hogy az ingatlan ne legyen sem alulbiztosítva, sem felülbiztosítva. Nem az ingatlan jelenlegi forgalmi értékét kell figyelembe venni, hanem az újjáépítési összeget. Sokan ezt összetévesztik, így erre nem árt odafigyelni. Az egyedileg összeállított lakásbiztosításnak köszönhetően otthonod biztonságban lesz anyagi tekintetben a különféle kockázati tényezőkkel szemben.

Ha szeretnéd megkötni személyre szabott lakásbiztosításod, akkor érdemes ellátogatni a generali.hu weboldalra. A Generalinál négyféle biztosítás közül tudsz választani, valamint számos kiegészítő biztosítást is választhatsz, annak érdekében, hogy otthonod valóban teljes körű védelemben részesüljön és kár esetén ne kelljen több millió forintot kifizetni saját zsebből. Fontos, a lakásbiztosítás megkötése során, hogy ne csak az ingatlant vedd számba, hanem a vagyontárgyakat is. A generali.hu weboldalon a lakásbiztosítás kalkulátor is nagy segítségedre lehet, valamint rengeteg hasznos információt találsz egy helyen, beleértve a biztosítási feltételeket!