Kovács Autóalkatrészek – ha új lengéscsillapító kell

Tapasztalta már azt, hogy a kanyarból kifelé jövet meginog az autója? Esetleg azt, hogy rázkódik a kocsi eleje, ha hirtelen gyorsul? Hosszabb a féktávolság az átlagosnál? Ne vegye félvállról ezeket az intő jeleket, melyek mindegyike utalhat a lengéscsillapító meghibásodására! Amennyiben bármi ilyesmit tapasztal, forduljon azonnal szerelőhöz, vagy keresse fel a Kovács Autóalkatrészek webáruházát, ahonnan kedvezményesen szerezheti be ezt az igazán fontos alkatrészt is!

Az új lengéscsillapító alkatrész alapvetően nem kellene, hogy gyorsan tönkremenjen, de azokon az utakon haladva, amelyek nincsenek megfelelően karbantartva, sajnos nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, ezért a kopása is nagyobb, aminek következtében sokkal sűrűbben szükségeltetik a cseréje. Sajnos a hiba már csak későn derül ki, olykor már csak a baleset esetén, pedig nagyjából minden hatodik autó elkopott lengéscsillapítóval közlekedik a magyar utakon. Érdemes tehát folyamatosan ellenőriztetni azt, hogy elkerülhessük a bajt. Legalább minden 80 ezer kilométer futás után el kell végezni a lengéscsillapító ellenőrzését. Ezt pedig Ön is gond nélkül megteheti a Kovács Autó szervizben, a szükséges lengéscsillapítót pedig jó minőségben és kedvező áron szerezheti be a Kovács Autóalkatrészek webáruházából.

Amennyiben tehát Ön is biztonságban szeretné tudni magát és a közlekedés többi résztvevőjét is, akkor mindenképpen ellenőriztesse a lengéscsillapítót! Ezt megteheti a Kovács Autó szervizben, amelyet megtalál Szegeden, a Kossuth Lajos sgt. 85. szám alatt. Amennyiben viszont a legjobb áron szeretné beszerezni a lengéscsillapítót, akkor keresse fel az alkatreszek.hu linkcímen található webáruházunkat, ahol minden csak néhány kattintásnyira lesz Öntől! Kérdések esetén keressen minket a +36 62 468 444-es telefonszámon vagy az info@kovacsauto.hu e-mail címen!

Vélemény, hozzászólás?