Roll-up rendelés kedvező áron

A profi-reklam.hu weboldalon találhatja meg hazánkban a legjobb roll-up árakat, ezért ha ön is ezekkel szeretne reklámozni valamit, akkor mindenképpen forduljon hozzánk bizalommal! A roll-upok igen tartósak, ráadásul a magasságuk is állítható, és cégünk 3 féle méretben képes ezeket elkészíteni: 85 cm széles és 200 cm magas, 100 cm széles és 200cm magas, valamint 120 cm széles és 200cm magas méretekben.

A Profireklám H&S Kft tehát kedvezményes áron vállal roll-up készítést. A roll-upok teleszkópos tartórúddal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a roll-up magasságát állítani lehessen. Ha több mint 5 darabot szeretne rendelni, akkor kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak és kérjen egyedi ajánlatot. Ezek a roll-upok igazán elegáns kivitelezésűek, ráadásul szétszerelni és összeállítani is nagyon könnyű őket. A hordozó táskát mai ehhez jár, szintén érdemes megemlíteni, ez pedig nagyban megkönnyíti a roll-up szállítását. A nyomtatott érzékenyebb felületet a szerkezet védi, ezzel pedig automatikusan fel is tekeredik.

A roll-up beüzemelése mindössze néhány másodpercig tart, és bárki egyszerűen, néhány mozdulattal elvégezheti. A roll-up árak már tartalmazzák a táska, illetve a szerkezet árát is. Mind közül a legkedveltebb és legkedvezőbb árfekvésű roll-up a 85×200-as típus. Amennyiben a továbbiakban is szeretne olvasgatni a roll-upokról, ne habozzon, látogassa fel bátran weboldalunkat a profi-reklam.hu-t, és itt megtalálhatja a roll-up árakat is. Ha kérdéseket tenne fel nekünk ezekkel a reklámeszközökkel kapcsolatban, bátran vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@profi-reklam.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a 0036 1 232 42 46 telefonszámot is, és ügyfélszolgálatunk minden kedves érdeklődő azonnali rendelkezésére áll.

Vélemény, hozzászólás?