Hosszbordás szíj készlet

A hosszbordás szíjkészlet nagyban megkönnyíti a hosszbordás szíjak cseréjét, tehát nem árthat beszerezni egyet. Manapság ezek a hosszbordás szíjak mellett nincs is szükség hagyományos ékszíjakra, hiszen a modern motorok egyre nagyobb teljesítményű segédberendezések meghajtását igénylik, amihez csak a hosszbordás szíj készlet lehet megfelelő.

Hosszbordás szíj készlet igen kedvezményes áron kapható csakis az alkatreszek.hu weboldalon ezért érdemes ide látogatni ha önnek is erre az alkatrészre van szüksége. A hosszbordás szíjak dolga, hogy átvigyék a nyomatékot a főtengelyről a generátorra a vízszivattyúkra, a szervőszivattyúkra, illetve a klíma kompresszorra. Mivel a hosszbordás szíjak keményen dolgoznak és folyamatosan nagy erőfeszítésnek vannak kitéve nagyon könnyen elkopnak és elnyúlnak. Ahhoz, hogy minden pillanatban tökéletesen működjenek megfelelően meg kell legyenek feszítve. A hosszbordás szíj készlet tartalmaz feszítő görgőt, hosszbordás szíjat, valamint szíjvezető görgőket is.

Amennyiben még ennél is több információt szeretne megtudni a hosszbordás szíj készletről vagy netán átböngészné teljes kínálatunkat mindenképpen látogassa fel weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, hiszen itt az árakat, illetve a szállítási információkat is megtalálhatja. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a hosszbordás szíj készletről vagy más termékeinkről akkor erre is van lehetősége csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 62 554 013 telefonszámot ls csapatunk azonnal visszajelez majd önnek, hogy válaszolni tudjon a feltett kérdésekre. A hosszbordás szíjkészlet egy igen fontos alkatrész, ezért ha elhasználódik azonnal gondoskodni kell a cseréjéről.