Hasznos tudnivalók a parfümök alkalmazása kapcsán

Ki ne szeretne illatos, illetve vonzó lenni mások szemében. A megfelelő illat kiválasztásával még jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben, valamint a mindennapokban. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy tudjuk, hogyan kell használni.

Parfümök terén bőven van miből válogatni, hiszen ma már akár online is lehet rendelni. Viszont van néhány alapszabály, melyet célszerű szem előtt tartani. Bármennyire is banálisnak tűnhet, hogy ezt ki kell emelni, nem árt tudni, hogy mindössze egyetlen parfümöt szabad egyszerre használni. Csak akkor alkalmazz többet egy időben, ha valamilyen furcsa, bántó illat kombinációt szeretnél létre hozni. Minden más esetben felejtsd el, hogy halmozod az illatokat. Egy illatot használj, melyet körülbelül húsz centiméteres távolságból permetezz a bőrödre. Ha száraz bőrrel rendelkezel, akkor zuhanyzás után használd vagy a számodra megfelelő testápoló segítségével javíts bőröd állapotán. A meleg megnyitja a pórusokat, így az illat sokkal tartósabb lesz. Miután magadra fújtad, eszedbe ne jusson a fújás helyén dörzsölgetni az illatot, mivel csak ártasz neki.

A felhordást követően hagyd megszáradni a folyadékot, mivel a dörzsöléssel csak tönkre tennéd az illatmolekulákat, így kevésbé lenne tartós az illat. Ha magadra fújod, akkor lehetőleg a pulzus pontokat részesítd előnyben, mint a csukló vagy a könyök belső fele. Ahova viszont tilos fújni, az a haj. Különösen, ha festett, mert így könnyen színváltozás következhet be, ezt pedig valószínűleg te sem szeretnéd. Ha feltétlenül azt szeretnéd, hogy hajkoronád is illatozzon, akkor inkább keress egy számodra megfelelő illatos sampont. Parfüm használatkor tartsd szem előtt a fentebb említetteket és látogass el a probeauty.hu webáruházba, ahol megtekintheted a kínálatot!