Használj Te is liposzómás glutationt!

Ahogy a szervezet öregszik és különféle negatív hatások érnek minket, egyre fontosabb a szükséges tápanyagok pótlása. Ennek érdekében törekedni kell az egészséges életmódra, ugyanakkor szükség lehet a glutation külső forrásból való, tehát étrendkiegészítő általi pótlására.

Liposzómás glutation használatára több lehetőség is rendelkezésre áll. A legegyszerűbb módszer a kapszula formátumú glutation, melyet egyszerűen be kell venni. Könnyed és olcsó megoldás, ugyanakkor nem a legoptimálisabb, hiszen a hagyományos glutation kapszula nagyon alacsony biohasznosulással rendelkezik. Ezzel szemben az intravénás opció nagyon hatékony, ugyanis a glutation egyenesen a véráramba juttatható injekció által. Az intravénás módszerrel mindössze az a probléma, hogy meglehetősen körülményes a heti két-háromszor egy órán át tartó kezelés, ráadásul mindezt borsos áron. Ár-érték arányban a legjobb opció a liposzómás glutation, mely jóval magasabb arányban képes hasznosulni, mint a hagyományos kapszulák. Az intravénás kezeléshez képest pedig egyszerű, macera mentes megoldás.

A liposzómás Glutathione egy igazán hatékony, gyulladáscsökkentő készítmény, mely magas koncentrációban közvetlenül a célterületen szívódik fel. Komoly szerepe van az immunrendszer optimális működésében, a környezeti toxinok káros hatásainak mérséklésében és az idegrendszer védelmében. A liposzómás technológiának köszönhetően a termék biohasznosulása közel százszázalékos. Számos testi panasz esetén alkalmazható, például a különféle betegségek elleni védekezésben, a szív- és érrendszeri betegségek fennállásakor, rosszindulatú folyamatok prevenciójában és az idegrendszer támogatásában. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a supremepharmatech.hu weboldalra!