Egy cigaretta tartó több szempontból is roppant hasznos

Az egészségügyi intelmek ellenére még mindig rengetegen hódolnak a dohányzás szenvedélyének, ez pedig nem csak annak tudható be, hogy bizonyos értelemben még mindig sikkes füstölni, de kétségtelenül a társasági élet egyik gyakori velejárója is. Bizonyos kiegészítők használatával pedig nem csak kifinomultabbá, de kényelmesebbé is tehetjük ezt a szokást.

Egy jól megválasztott cigaretta tartó például nem csak azért előnyös, mert egyedi megjelenést kölcsönöz, de emellett védelmi szerepet is ellát. A hagyományos dobozokkal ellentétben ugyanis egy ilyen kellék megóvja a szálakat a sérüléstől és a kiszáradástól is. A gyári csomagolások vékony papírból készülnek, így nem kifejezetten ellenállók, főképp ha valamilyen fizikai munka, vagy aktív mozgás közben a zsebünkben tároljuk. Ez igen kellemetlen helyzetekhez vezethet, lévén akár az egész doboz tönkremehet már egyetlen rossz mozdulattól is. A fém cigaretta tartó ezt a dilemmát könnyedén orvosolhatja. Masszív kialakításának hála még a komolyabb behatások sem tesznek benne jelentősebb károkat.

Mielőtt valamelyik cigaretta tartó mellett döntenénk, érdemes pár szempontot megvizsgálnunk. Az egyik ilyen a tárca mérete, hiszen az meglehetősen kényelmetlen, amikor gyakorta azzal szembesülünk, hogy idő előtt kifogy a készlet. Ugyanígy az sem túl szerencsés, ha túlságosan nagyot választunk, mert az ronthatja a komfortérzetünket. Úgy határozzunk, hogy a cigaretta tartó minden gyakran viselt ruhánk zsebében kényelmesen elférjen, ellenkező esetben egy idő után már nem fogjuk használni. Mivel egy ilyen kiegészítő meglehetősen kilóg a sorból, ajánlatos teljesen egyedivé varázsolni. Erre a legegyszerűbb módszer, ha gravíroztatjuk. A felirat szövege lehet akár a saját nevünk, vagy épp a kedvenc idézetünk, a lényeg, hogy valami olyan ismertetőjellel rendelkezzen, ami megkülönbözteti a többi darabtól.