Hajsütők minden mennyiségben a webáruházunkban!

Sok e-mailt és telefonhívást kapunk azoktól az ügyfelektől, akik ki akarnak cserélni egy régi hajsütővasat, de nem tudják, mekkora a hajsütővasuk. Mivel magán a hajsütőn ritkán van feltüntetve a méret, bonyolult lehet a pontos méretek meghatározása – különösen a több modellel rendelkező márkák esetében.

Hajsütők várják a probeauty.hu weboldalon, ezért ne habozzon, keressen fel minket és megtalálhatja a teljes hajsütő készletet az árakkal együtt. A weboldalunkon feltüntetett hajsütővas méret a vas átmérőjének megfelelő mérete. Ez minden általunk forgalmazott márkára és modellre igaz. Ahhoz, hogy megtudja, mekkora a hajsütővasa átmérője, a legegyszerűbb megmérni a henger kerületét. Rugalmas mérőszalag segítségével és a hengerfej körüli méréssel megtudhatja, hogy mekkora a kerülete. Osszuk el a kerület mérését Pi-vel (3.14), hogy megkapjuk az átmérőt. Ha először vásárol hajsütővasat, a különböző méretek mindegyike kissé elsöprőnek tűnhet. A hajsütővas méretének kiválasztásakor tartsa szem előtt ezt az egyszerű szabályt – minél kisebb a hajsütővas átmérője, annál szorosabbak lesznek a fürtök. Ha azt tervezi, hogy a hajsütővasat extra feszes fürtök készítésére használja, vegye fontolóra egy 3/4″-es vagy kisebb fejjel rendelkező darabot.

A telt, laza fürtökhöz érdemes egy 1″ vagy 1-1/4″-es hajsütővasat választani. Nagy hullámokhoz és extra térfogattal rendelkező göndör fürtökhöz, egy 1-1/2″ vagy 2″ hajsütővas a legjobb. A nagyon hosszú, vastag hajú vásárlók könnyebben dolgozhatnak a nagyobb hajsütővasakkal. Amennyiben megtekintené teljes kínálatunkat és válogatni szeretne a jobbnál jobb darabok között, keresse fel még ma a probeauty.hu weboldalt ahol mindent megtudhat ami csak érdekelheti a hajsütőkkel kapcsolatban.