Hajdúsági Ipari Zrt. – az innovatív fűtési és melegvíz-ellátási megoldások szakértője

A háztartások és a vállalkozások létesítményeinek energiafelhasználása – és ezzel együtt igénye – jelentősen átalakult az elmúlt évtizedekben. Ehhez persze nagyban hozzájárult az ipar folyamatos növekedése és komfort iránt támasztott elvárások is, ám az is kétségtelen, miszerint a gyártói fejlesztések is kiemelt szereppel bírtak a folyamatban.

A Hajdúsági Ipari Zrt. immáron 70 éve áll a lakosság és az üzleti partnerek szolgálatában, legyen szó melegvíz-ellátásról, vagy épp fűtési rendszerek kivitelezéséről. Utóbbinál már egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezettudatosság, ezért családi házak építésénél, illetve teljes körű felújításánál a klasszikus megoldások helyett sokan gyakorta egy innovatív metódus alkalmazása mellett teszik le a voksot. A Hajdúsági Ipari Zrt. kínálatában erre is találunk megfelelő eszközt. A HPAW széria különböző teljesítményekben elérhető, 4kW-tól kezdve egészen 30kW-ig bezárólag. Ezek a levegő vizes hőszivattyúk egy olyan komplex megoldást nyújtanak, amivel a légkondicionálás mellett a használati meleg víz előállítása is biztosított.

A Hajdúsági Ipari Zrt. által biztosított architektúra ráadásul igény esetén hagyományos fűtési rendszerekkel is kiegészíthető, így biztosítva a létesítmény tökéletes ellátását. Ugyanakkor a környezettudatosság egyik alappillérét a napenergiában rejlő lehetőségek kiaknázása jelenti, így a Hajdúsági Ipari Zrt. fejlesztői erre az ágazatra is kiemelt hangsúlyt fordítanak. Ráadásul a kínálatban nem csupán a kollektorok érhetők el, hanem egy úttal minden szükséges kiegészítő elemet is beszerezhetünk. Komplett fűtési rendszerek telepítése mellett arra is van lehetőség, hogy ilyen módon biztosítsuk a medence fűtését, illetve a zuhanyzáshoz szükséges meleg víz előállítását is, ami rendkívül komfortos és egyúttal gazdaságos megoldást jelent.