Fujitsu split klíma pénztárcakímélő áron!

A split klíma olyan légkondicionáló rendszer, amely két különálló egységből áll; a víz- vagy léghűtéses kondenzációs egységből és a légkezelő egységből. A légkezelő egység magában a légkondicionált helyiségben, míg a kondenzációs egység a gépházban vagy más mechanikus helyiségben helyezik el.

Fujitsu split klíma rendelhető a fujitsuklima.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtalál a Fujitsu klímákról ami csak érdekelheti. A kondenzációs egység kívülre is felszerelhető. A két egységet szigetelt hűtőközeg-vezetékek kötik össze. A kompresszor és a kondenzátor a kondenzációs egységbe kerül. A párologtatótekercset a párologtató egységbe helyezzük. Mivel a kondenzációs egység nincs a kondicionált területen belül elhelyezve, a split egység klímaberendezése sokkal csendesebb. Szakértelmünk az egyedi gyártású split egység klímaberendezések fejlesztése az ipar számára. Szívesen dolgozunk ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy olyan klímaberendezéseket hozzunk létre, amelyek megfelelnek ügyfeleink minden igényének, a típusától függetlenül. Osztott egységű légkondicionálóink ​​jachtokhoz, tengeri hajókhoz, tengeri létesítményekhez és a kereskedelmi célokra állnak rendelkezésre. Osztott légkondicionálóink ​​felszerelhetők: A fűtési funkcióval, A szűrési funkcióval, A páramentesítő funkcióval.

A nap 24 órájában rendelkezésre álló szolgáltatást és pótalkatrészeket is kínálunk világszerte, így bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, ha a légkondicionáló rendszer meghibásodik. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha részletesebb információkat és tanácsokat szeretne az Ön igényeivel kapcsolatban. Tájékoztathatunk és tanácsot adhatunk minden split klíma rendszerről tehát látogasson el még ma a fujitsuklima.hu weboldalra és itt mindent megtalál.