Festőzselé kínálat várja online!

Használhatunk normál körömlakkot a festőzselé tetejére? Igen. Szerencsére a tetejére való festésnek nincs valódi hátránya. Az egyetlen dolog, amit figyelembe kell venni, hogy milyen hatással lehet körmei esztétikájára. Ha a zselés manikűr már a körmökön van, ügyeljen arra, hogy ne kenje fel annyira a lakkot, hogy nagyon vastag körmökhöz jusson. Terjedelmesnek és furcsán fog kinézni, ezért tartsa vékonyan a rétegeket!

Festőzselé kínálat online várja a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide és mindent megtudhat zselé termékeinkről, amelyeket kedvezményes áron megrendelhet. A festőzselét közvetlenül a meglévő fényezésre kell festenie. Ha nem fest közvetlenül a szélekig, az alatta lévő szín a sarkok körül fog megjelenni, és amatőrnek tűnik a végeredmény. Képzelje el, hogy a fekete lakk alatt a vörös lakk átlátszik. Eltávolíthatjuk a felső réteget és alatta tarthatjuk a zselés manikűrt? Ennek a lépésnek a legfontosabb része, hogy megbizonyosodjon arról, hogy acetonmentes körömlakklemosót használ. Az aceton lebontja a gél manikűrt, ezért ha meg akarja tartani alatta az eredeti lakkot, kerülje az acetont. Ha ezt jól csináltuk, akkor úgy kell kinéznie, mintha eleve nem lett volna fényezés a tetején.

Átfesthetjük a körmeinket egy másik festőzselével? Igen, használhat festőzselét egy másik zselé tetejére. Ugyanezek a szabályok érvényesek erre is – ügyeljen arra, hogy átfesse az alatta lévő színt, hogy elkerülje, hogy rendetlennek és szakszerűtlennek tűnjön. Ha gél lakkot használ, feltétlenül használjon UV lámpát a lakk megkötéséhez és rögzítéséhez. Szüksége lesz néhány rétegre, de a lakk felhordásakor minden réteg vékony legyen. Rendelésért és további részletekért mindenképpen megéri felkeresni a marilynails.hu weboldalt.