Eredeti női parfümök virágos illatban

A parfümöknek öt nagy csoportját különböztetjük meg, melyek a virágos, a fás, az orientális, a chypré és a citrusos illatok. A legnépszerűbb típus kétségkívül a virágos illatok csoportja, rengetegen keresik ezeket a típusokat. Na, de mit érdemes tudni a virágos illatok kapcsán és miért ilyen népszerűek?

Eredeti női parfümök közül a virágos illatok mindenképp kiemelkednek. Egy váza illatos virág az egész szobát belengi, jó érzés belépni és beleszippantani a levegőbe. A virágos illatok előállításához a gyártók olyan virágokat használnak, mint a jázmin, a tubarózsa, a gyöngyvirág és a rózsa. A virágillatokról sokan azt feltételezik, hogy könnyed, üde illatok, ami nem feltétlenül igaz hiszen vannak nehezebb illatok is ebben a kategóriában. A virágos illatokat különösen a nagyon nőies, romantikus nők számára fejlesztik a gyártók, elsősorban ez a típus kedveli ezeket az illatokat. A leghíresebb virágos illat kétségkívül a Chanel No. 5., melyet Coco Chanel alkotott meg. A virágillatot gyakran keverik más illatokkal, összetevőkkel. Különösen a gyümölcs-virág kombináció örvend nagy népszerűségnek, hiszen egy igazán fiatalos, üde, vidám elegy jön létre.

A szenvedélyesebb, misztikusabb illat kedvelői számára a virágos és keleti összetevők kombinációja lehet jó választás. Ebben az esetben az említett virágok olyan összetevőkkel vannak keverve, mint a méz, borostyán és vanília. Ha szeretnél virágos parfümöt vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy azt mindenképp megbízható helyről vásárold meg. Online is vásárolhatsz parfümöt, csak alaposan tanulmányoznod kell az adott parfüm leírását és így nem kell attól tartanod, hogy rossz döntést hozol. A legjobb, ha eleve céltudatosan keresel. Bővebb információkat a probeauty.hu webáruházban találsz!