Egy mobil sátor könnyedén költöztethető

Különféle telephelyek kapcsán hatalmas jelentőséggel bírhat az egyes eszközök, illetve építmények mozgathatósága. Legyen szó akár földművelésről, vagy ipari méretű állattartásról, kardinális kérdés lehet, hogy a felmerülő helyváltoztatási igény milyen kihívások elé állít minket. Különösképp igaz ez a tárolóegységek vonatkozásában, hiszen gyakorta előfordul, hogy ezekre a megoldásokra másutt van épp szükség.

A hagyományos épületekkel szemben épp ezért nyújt kiváló alternatívát a mobil sátor. Ezek a konstrukciók igen változatos méretekben elérhetők, szükség estén akár 25 méteres szélességben is megvásárolhatók. Óriási pozitívum továbbá, hogy igény esetén menet közben is bővíthetők. Tudniillik a mobil sátor bontása, illetve felállítása egyaránt könnyűszerrel megoldható. Az építés nem igényel speciális eszközöket és gépeket, szétszerelt állapotban pedig a szállítás sem okoz különösebb bonyodalmakat. A telepítés során ráadásul nem szükséges külön alapzat kialakítása, hiszen a mobil sátor akár aszfaltra, betonra, vagy talajra is helyezhető.

A gyártás során ugyanakkor az univerzális felhasználhatóság mellett a strapabíróság is különleges jelentőséggel bír. A mobil sátor vázszerkezete ennek megfelelően kifogástalan minőségű horganyzott acélból készül. A kialakítása a rácsos gerendázatnak köszönhetően még nagyobb méretek esetén is gondoskodik a biztos stabilitásról. A borítása egy poliészter ponyva, amelyet PVC burkolattal látnak el, így garantálva a szerkezet időtállóságát. A mobil sátor tehát nem csak műhelyként hasznosítható, de kiváló megoldást jelent építőanyagok, vagy épp takarmány tárolására is, de szükség esetén garázsként, illetve állatbeállóként is funkcionálhat. Univerzális felhasználhatóságának és a könnyű kezelhetőségének köszönhetően pedig kiváló alternatívát jelent a fix létesítmények mellett.