Betoncsiszolás az epo-trend.hu weboldalán!

Bár a beton már hihetetlenül tartós anyag, a befejező kezelés hosszú évekig garantálja annak hosszú élettartamát, és csökkenti az Ön karbantartási munkáját. Itt, az epo-trend.hu-n profik vagyunk, ha betonról van szó. Megcsiszolhatjuk új vagy meglévő betonpadlóját matt vagy magasfényű felületre megfizethető áron. Csak a legjobb minőségű csiszolókat kaphatja meg tőlünk, és ezek minden beton felületen használhatók.

Betoncsiszolás vár mindenkit az epo-trend.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és nézzen szét jobbnál jobb betoncsiszoló gépjeink között. Akár csupaszon maradnak, akár csempék, szőnyegek vagy linóleum aljzataként használják őket, a betonpadlókat megfelelően elő kell készíteni a hosszú élettartam és az optimális teljesítmény érdekében. A betoncsiszoló bérlés hatékony, gazdaságos módot kínál az új padlók szintezésére, a meglévő födémek javítására, a régi burkolatok eltávolítására és még sok másra. A padlócsiszolók a betonfelületet a berendezés aljára szerelt forgó tárcsákkal kaparják. A lemezek száma nem csak azt a területet határozza meg, amelyet a gép minden egyes lépésénél lecsiszol, hanem a gép legjobb alkalmazását is. Egy fejű csiszoló: Kis alapterület mellett ezek a csiszolók sarokban, falakhoz és más szűk helyeken működnek a legjobban.

Fogaskerék-meghajtású forgótárcsás forgatásuk azonban agresszív csiszolást eredményez számukra, amely szabálytalan karcolási mintákat hagyhat maga után, és alkalmatlanná teszi őket a padló polírozására. Két fejes csiszoló: Az extra fej nagyobb padlóburkolatot biztosít, időt takarítva meg. Mivel a forgó gépek súlya csak két fejre koncentrálódik, rengeteg nyomás érhető el a felület hatékony őrléséhez, valamint a vastag festék és ragasztók elpusztításához. Talán a legjobb megoldás az általános teljesítmény érdekében, a háromfejű konfiguráció elosztja a gép súlyát, nagyobb egyensúlyt biztosítva. További részletekért nincs más dolga, mint felkeresni az epo-trend.hu weboldalt.