Audi a4 lengéscsillapító beszerzése néhány kattintással!

Az Audi A4 napjaink legjobb autói közé tartozik. Bár családtagjai imádni fogják az A4 kényelmes belső terét, Ön teljes mértékben kihasználhatja a csúcstechnológiás finomságok hosszú listáját. Bár az új A4 csak egyetlen motorválasztékot kínál, továbbra is kielégítő teljesítményre számíthat az úton.

Audi a4 lengéscsillapító szuper áron rendelhető az alkatreszek.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a lengéscsillapító kínálatot az árakkal együtt. Az Audi A4-et egy lendületes, 2,0 literes, turbófeltöltős négyhengeres motor hajtja. Ez ugyanaz a motor, mint számos más Audi járműben. Míg az elsőkerék-hajtású változat 190 lóerőt fejleszt, az AWD változatot úgy alakították át, hogy 252 lóerőt és 272 font láb nyomatékot produkáljon. Az Audi A4 vezetése közben szilárd tüzelőanyag-takarékosságra számíthat. Az elsőkerék-hajtású modell az EPA által becsült 27 mpg-t képes leadni városban és 37 mpg-t autópályán. Eközben az összkerékhajtású modellek városon 24 mpg-ig, szabad úton pedig 34 mpg-ig terjednek.

A lengéscsillapítók úgy működnek, hogy felveszik a felfüggesztés kinetikus energiáját (mozgását), és hőenergiává (hővé) alakítják, amely aztán a hőcsere mechanizmusán keresztül a légkörbe kerül. De közel sem olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik. Mint említettük, a lengéscsillapítók alapvetően olajszivattyúk. A dugattyúrúd végéhez dugattyú van rögzítve, és a nyomócsőben lévő hidraulikafolyadékkal szemben működik. Ahogy a felfüggesztés felfelé és lefelé halad, a hidraulikafolyadék a dugattyú belsejében lévő nyílásokon (apró lyukakon) keresztül préselődik. Mivel a nyílások csak kis mennyiségű folyadékot engednek át a dugattyún, a dugattyú lelassul, ami viszont lelassítja a rugó és a felfüggesztés mozgását. Amennyiben rendelni szeretne nézzen be az alkatreszek.hu weboldalra.