Microsoft business central alacsony áron!

A Microsoft Dynamics Business Central egyetlen egységes SAAS ERP platform, amely lehetővé teszi az értékesítések, a készletek, a projektek, az emberek és a számlák kezelését ugyanazon a rendszeren belül. A kis- és középvállalkozások számára készült, tökéletesen szinkronizált rendszer az EGÉSZ vállalkozásának kezelésére és működtetésére, teljesen jövőbiztos ingyenes frissítésekkel a felhőből táplálkozik, és bármely eszközről elérhető.

Microsoft business central várja a devit.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és itt megtalálhatja a teljes business central leírást az árakkal együtt. A Dynamics 365 Business Central megvalósítási ideje a rendszer összetettségétől és az integrációk számától függően változik. A pénzügyi menedzsment ügyfelek gyakran akár 4-6 hét alatt is megvalósítják. Valamennyi megvalósításunk követi a projektmenedzsment bevált gyakorlatait, részletes ütemezéssel a gyors bevezetés érdekében. 20 éve foglalkozunk ERP rendszerek tervezésével, bevezetésével és támogatásával. Sokféle tapasztalattal és szakterülettel rendelkező munkatársakat alkalmazunk, köztük CPA-kat, MBA-kat, számítástechnikai mérnököket, adatelemzőket és műszaki tanácsadókat.

A Business Central integrálódik a teljes microsoft-csomaggal, így közvetlenül az Outlookból hozhat létre számlákat, adatokat vonhat le az Excelből, és automatizálást hajthat végre a Power Apps segítségével a Teams szolgáltatáson keresztül, és így tovább. A Power BI & BC segítségével valós idejű, mélyreható jelentéseket kaphat üzleti adatairól, hogy megalapozottabb üzleti döntéseket hozhasson, ami végül egy célhoz vezet…a növekedés felpörgetéséhez! A Microsoft Dynamics 365 Business Central egy többfunkciós felügyeleti megoldással segíti a szervezeteket folyamataik összekapcsolásában és a határokon túli növekedésben. Bővebb leírásért kattintson a devit.hu-ra.