Angol fordítóiroda professzionális munkavégzéssel várja az ügyfeleit

Legyen szó orvosi, műszaki vagy jogi dokumentumokról a magas szaktudással rendelkező munkatársaink garantáltan megbízható és gyors munkavégzésben részesítik.

Angol fordítóiroda magas szakképesítéssel rendelkező munkatársakkal dolgozik együtt, akik egyedi és céges kifejezésekkel, illetve dedikált szakfordítással rendelkeznek. A vállalatok esetén külön kedvezményeket biztosítunk, melyeket tovább fokozhatunk, ha hosszú távú szerződéseket kötnek velünk. Az áraink igen karakter függőek, ám attól nem kell tartani, hogy meglepetésként éri a végösszeg, hiszen a honlapunkon található ár kalkulátor segítségével könnyedén kiszámolhatja, hogy mennyibe fog kerülni. Akár otthonából, az ország bármelyik pontjáról kényelemesen megrendelheti a szükséges szakfordítást, melyet szintén online formában postázunk vissza. Attól nem kell tartani, hogy illegális kezekbe kerülnek a bizalmas dokumentumai, hiszen teljes diszkrécióval járunk el. Ráadásul a fel és le töltés egy külön erre kialakított biztonságos csatornánk keresztül történik.

A fordítások szakszerűségéről, minden esetben a szakfordítás tárgyát képező szakterületen jártás munkatársunk végzi el, hogy az minden követelménynek maximálisan megfeleljen. A fordítások megrendelésénél mindig elsődleges szempontként a gyorsaságot és pontosságot tűzzük ki, és mindig arra törekszünk, hogy a legrövidebb határidőn belül teljesítjük a megrendelést. Amennyiben a különleges kérések között hétvégi szakfordítás szerepel, arra is van megoldás. Minden további információt megtalál a www.lector.hu honlapjára kattintva. Illetve érdeklődhet a +36 1 321 151 6-os telefonszámokon. Forduljon hozzánk bizalommal!