A címkenyomtatók és a hozzátartozó extrák

A nyomtatók megválasztása mindig annak függvényében kell, hogy történjen, hogy mekkora kapacitásra és, hogy milyen plusz funkciókra lehet szükségünk.

Címkenyomtató lehet fix helyhez kötött és mobil is. A mobil címkenyomtatók ugyanolyanok, mint a többi thermál nyomtatók csak teljes szabadságot biztosítanak, hiszen nem kell hozzájuk csatlakozó. Általában kisebb méretűek és kisebb teljesítménnyel rendelkeznek, mint az asztali nyomtatók. A tekercs szélessége is korlátozva van, általában 5,08-10,16 cm-re tervezték őket. A mobil nyomtatók tökéletesen megfelelnek logisztikai, szállítmányozási, kereskedelmi és raktározási területen. Az asztali nyomtatókat inkább irodákban és kiskereskedésekben alkalmazzák. Miután kiválasztottuk a nyomtató típusát és már tudjuk, hogy hogyan fogjuk használni, akkor csak az maradt hátra, hogy kiválasszuk azokat a kiegészítőket, melyekre szükségünk lehet a munkánk során.

Egyik ilyen a vágó, ezekre olyan esetben nincs szükségünk, ha perforált címketekercsek. Ezek szétválasztás könnyű, de ha a címkehordozó nem perforált, akkor elengedhetetlen a címkevágó. A visszacserélő funkció, azt teszi lehetővé, hogy a címkék nyomtatása után a címkéket feltekerje egy újabb tekercsre. A címkeleválasztó, mint ahogy a neve is mondja, segít leválasztani a címkéket a hordozójáról. Nagyon nagy segítségnek számít azoknál a címkéknél, melyeket azonnal szeretnénk használni, és a gyorsaság is számít. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést akkor kattintson a www.webshop.vonalkod.eu weboldalunkra, hol a teljes kínálatunkat megtekintheti. Ráadásul, ha felkeltettük az érdeklődést, akkor fel is kereshet bennünket a +36 30 9929140-es telefonszámon. Illetve írhat nekünk a vonalkod@vonalkod.eu e-mail címre.