A Kasszandra studió minden gyereket vár

A gyerekmodellkedés megkezdésének megfelelő ideje a személyiségtől függ. A gyermek modellkedésre való alkalmassága az életkorral is változhat. Ha arra gondol, hogy  babáját modellkedni küldené, ne feledje, hogy néha az idegenekkel félénkebbek a csecsemők, mint a kisgyermekek. Ezért érdemes minél előbb hozzánk fordulni hogy már előre megbeszélhessük a követelményeket és megkezdhessük a munkát.

A Kasszandra studió minden kedves érdeklődő előtt nyitva áll aki úgy gondolja hogy gyermeke modellnek született és kipróbálná magát a modellek világában. Egy idősebb gyermek számára a legjobb idő, amikor modellezésre jelentkezhetnek az, amikor kifejezik érdeklődésüket. A legjobb gyerekmodellek azok a gyerekek, akik modellkedni akarnak saját elhatározásból, és a szülők csak társak ezen az úton. A korai kezdet a fiatal modell hosszabb karrierjét is jelentheti. Sok gyerekmodell karrierje 5 vagy 6 éves korban lassul, amikor elkezdi elveszteni a fogait. A gyerekeknek a modellkedés  megkezdésének megfelelő ideje a személyiségtől függ.

Amikor a „gyermekmodell” kifejezést említik, az első dolog, ami az emberek eszébe jut, az egy elkényeztetett kis démon aki folyamatosan követelőzik és a kirakatanyák akik mindent megtesznek hogy elérjék a gyermekük dicsőségét. Noha ezek a negatív sztereotípiák és egyéb tényezők, mint például az étkezési zavarok, a külső megjelenések túlzott hangsúlyozása, a potenciálisan hiányzó oktatás és az önbecsülés kérdése nagyon valóságos problémák lehetnek, a gyermekmodellkesésnek számos előnye van. A modellkedés által a gyerekek már egy korai időszakban megtanulják a munkát és annak a fontosságát, hogy hallgassanak a szakemberekre. Amennyiben bővebben olvasna erről és studiónkról keressen fel minket bátran és mindenben segítünk.