A csábító tekintet titka, a műszempilla

Az ismert mondás szerint a szem a lélek tükre. Ennek megfelelően sokan igyekeznek kihangsúlyozni a szemeket, hogy az igazán csábos legyen és optikailag nagyobbnak tűnjön. Ha szeretnéd, hogy a neked is csodás, dús és hosszú szempilláid legyenek, akkor azt javasoljuk, hogy viselj te is műszempillát!

Műszempillák megadják a lehetőséget, hogy neked is hosszú, csábos, hollywoodi szempilláid legyenek. A műszempillától nem kell tartani, hiszen kényelmes és esztétikus viselet. Ráadásul szemmel látható eredménnyel jár. Nagyon sok nő a szempillaspiráltól várja a megoldást, azonban hiába. A szempillaspirál ugyanis nem csodaszer, csak az eleve hosszú és dús szempillákat tudja még hangsúlyosabbá tenni. Ha alig van szempillád, esetleg azok is rövidek, akkor kizárt, hogy látványos, hosszú, dús szempillákat tudsz varázsolni a szempillaspirál használatával. A műszempilla azonban látványos eredménnyel jár, ráadásul eldöntheted, hogy milyen típusú műszempilla ideális számodra. Választhatsz soros, félsoros, tincses, szálas műszempillákat. Rajtad múlik, hogy számodra melyik opció a megfelelő.

A soros és a félsoros műszempillák előnye, hogy egyszerűen felhelyezhetők, nem kell velük hosszan bajlódni. Viszont amilyen könnyen felhelyezhetők, olyan rövid ideig vannak fent, mindössze pár órán keresztül. Ha ennél tartósabb megoldást keresel, akkor a tincses vagy szálas műszempilla jelenti a megoldást. A szakember által felhelyezett tincses vagy szálas műszempilla akár háromnégy hétig is fennmarad, ezért kiváló választás! Bármilyen műszempillát viselsz, nem kell attól tartanod, hogy elkened a festéket, mint a szempillaspirál esetében. Ráadásul reggel is úgy kelhetsz ki az ágyból, hogy gyönyörűnek érzed magad! Ha csodás pillákra vágysz, akkor mindenképp érdemes műszempillát viselni!