VR bérlés bárkinek

A VR játékok igazán izgalmasak és igazi kikapcsolódást jelentenek mindenki számára, ezért válogasson kedvére széles játékkínálatunkban, hiszen több száz játékot találni nálunk, és itt garantáltan megtalálhatja majd azt a VR játékot, ami leginkább lekötné a figyelmét. Bővebben erről a badchickenvr.hu-n olvashat.

VR bérlés érhető el a badchickenvr.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron, és ide kattintva rengeteg VR játék között válogathat majd és ezekre akár azonnal foglalhat is időpontot nálunk és elhozhatja akár családtagjait, barátait vagy kollégáit is méghozzá olcsón. Weboldalunkon találhat majd szuper egyéni és csoportos játékokat is kezdőknek és tapasztalt, profi gémereknek is egyaránt, és ezek a játékok csapatépítőként is tökéletesek lesznek, hiszen a legtöbb játékban az összefogás a lényeg ezért ha úgy érzi, hogy munkahelyén szükség lenne arra, hogy jobban összeszokjon kollégáival, akkor foglaljon időpontot valamelyik  VR játékunkra, és biztosan közelebb kerül majd munkatársaival a játékok által. Nálunk több száz VR játék között válogathat majd.

VR bérlés csapatépítőre jó áron

A Superhot VR játékban az ügynökök támadását kell majd visszaverni és ha ön megáll, akkor az idő is megáll önnel együtt, ha pedig mozog, akkor az idő is azzal együtt telik majd. A játékban 34 pályát találni amik tele vannak vicces és szórakoztató fordulatokkal, de a játékot akár végtelen módban is bátran játszhatja majd. A Superhot egy érdekes akciójáték, de aki kedveli a logikai feladatokat az nem fog csalódni. Ha esetleg kérdés merülne fel a Superhot játékkal, az árakkal vagy a többi játékunkkal kapcsolatban, akkor arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk ezeket a kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@badchickenvr.hu e-mail címre írva, és itt minden kérdésére választ kaphat méghozzá azonnal.