Thule Ride-On kerékpártartó az alkatreszek.hu-n

A Thule Ride-On nagyon könnyen felszerelhető kerékpárhordozó, amit nagyon jól ki is lehet használni és legyen az bármilyen vonóhorog típus, a Thule Ride-On mindegyikre felszerelhető. Ha ön is kerékpárt szeretne szállítani, akkor a Thule Ride-On jelentheti a legjobb megoldást.

Thule Ride-On kerékpártartó nagyon alacsony áron rendelhető meg az alkatreszek.hu weboldalon. A Thule Ride-Onok gyors billentési funkcióval rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy a biciklitartó és a kerékpárok is fel vannak szerelve, kinyitható marad mindvégig a hátsó csomagtér ajtaja. Ezek a Thule Ride-On kerékpártartók rendelkeznek rendszámtáblával, illetve világítással is ráadásul vannak összehajtható darabok is, amelyek helytakarékos tárolást képesek biztosítani. A Thule Ride-Onokkal tehát nagyon jól járhat, hiszen egyszerre szállíthatja kerékpárjait, és egyszerre hozzáférhet a csomagokhoz is a csomagtartóban.

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a Thule kerékpártartókról olvasni, vagy esetleg megtekintené a teljes Thule kínálatot az árakkal és illusztrációkkal együtt, akkor látogassa fel bátran weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, hiszen itt minden szükséges információt megtalálhat ezekről. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a Ride-Onokkal kapcsolatban, vagy egyéb Thule termékekről szertene minket kérdezni, akkor erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot és mi minden kérdésére azonnal választ adunk majd. Válasszon minket ha Thule Ride-Ont szeretne rendelni, és nálunk a legjobb áron juthat ezekhez. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat, az alkatreszek.hu-n ahol a teljes Thule termékcsaládot is megtekintheti.