Terhességi kalkulátor segítségével tudjon meg többet

A menstruáció első napjának ismerete nagyon fontos, ha meg szeretné állapítani a teherbeesés időpontját, hiszen a menstruáció első napja utáni két hétben következik be a peteérés vagy másnéven ovuláció, ami egy napot vesz igénybe, és ez a termékenység legfontosabb megnyilvánulása. Bővebben erről és a terhességi kalkulátorról a foglaljorvost.hu weboldalon olvashat.

Terhességi kalkulátor segítségével többet tudhat meg saját várandósságáról, éppen ezért ha ön is arra kíváncsi, hogy mikorra várható a szülés, vagy arra, hogy jelenleg hányadik hétben jár, akkor mindenképpen keresse fel a foglaljorvost.hu weboldalt, hiszen itt teljesen ingyenesen használhatja majd kalkulátorunkat ami profi és pontos munkát végez majd. A terhesség 280 nap, vagyis 40 hét, de a terhesség időtartamát 38 hétben adjuk meg abban az esetben, ha ismert az utolsó menstruáció ideje. A menstruációs ciklus általában 28 napig tart, de van akinél 27 és van akinél 29 napot vesz igénybe. A ciklust a vérzés kezdetétől a következő ciklus kezdetéig számítjuk.

Adja meg a terhességi kalkulátornak az utolsó menstruáció dátumát, és a ciklus hosszát, a kalkulátor pedig azonnal elkezdi majd kiszámolni a terhesség adatait. Amennyiben esetleg kérdések merülnének fel a kalkulátorral, a várandósságot gondozó orvosokról, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 700 1491 telefonszámon vagy küldjön e-mailt az office@foglaljorvost.hu címre és itt egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul. Ha még ennél is többet szeretne megtudni a terhességről és a terhességi kalkulátorról, akkor látogassa fel bátran weboldalunkat, a foglaljorvost.hu-t, hiszen itt minden információt megtudhat ami csak érdekelheti és itt rögtön foglalhat majd orvost is.