Településrendezési tervek elkészítése!

A település a terület strukturált tájából származik. Figyelembe veszi a funkciók térbeli elosztását, miközben fenntartja az egyensúlyt a lakosság igényei, az erőforrások rendelkezésre állása és elosztása, a gazdasági dinamika, az életkörülmények javítása, a szolgáltatások nyújtása és a közlekedési hálózatok, valamint a szabadidős terek fejlesztése között.

Településrendezési tervek elérhetőek a varosrendezes.hu weboldalon tehát ha ön is kedvező áron rendelne településrendezési tervet, akkor nem kell messzire mennie, hiszen mi segítünk önnek. A Városfejlesztés Zrt. Konzorciuma által készített új településtervezési eszközöket az integrált településfejlesztési stratégia alapján az Akcióterv Kft. Nagykanizsa Önkormányzata 2017. augusztus 31-én jóváhagyta. A Városfejlesztés Zrt. Által kidolgozott Települési Fejlesztési Koncepció és Integrált Települési Fejlesztési Stratégia alapján elkészített Új Települési Terv, Helyi Építési Szabályzat (HÉSZ) és Szabályozási Terv teljesen új eszközöket kínál fel a cselekvési tervek társadalmi és gazdasági szempontból fenntartható fejlődéséhez. Éppen ezért érdemes minél hamarabb hozzánk fordulni.

Amennyiben településrendezési tervre lenne szüksége és egy megbízható csapatra szeretné bízni az elkészítését, mindenképpen keresse fel weboldalunkat a varosrendezes.hu weboldalon, hiszen itt rengeteg hasznos információt tudhat meg szolgáltatásainkról és árainkról is. Ha bármi kérdése merülne fel a településrendezési tervekkel kapcsolatban, vagy más szolgáltatásainkról kérdezne, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@varosrendezes.hu e-mail címen és itt kedves csapatunk minden kérdésre azonnali választ ad majd.