Székhelyszolgáltatás Pest megyében

A székhelyszolgáltatáshoz hozzátartozik, hogy elintézzük a hivatalos és üzleti levelek átvételét méghozzá plusz költségek nélkül,  valamint a beérkező küldeményeket is archiváljuk méghozzá elektronikusan és erről e-mailes értesítést is küldünk. Bővebb leírást erről weboldalunkon olvashat. Az küldeményőrzést, illetve az irattárolást is szívesen vállaljuk, ráadásul nálunk ingyenes lesz az internethasználat.

Székhelyszolgáltatás  Pest megyében elérhető méghozzá pénztárcakímélő áron, ezért keressen fel minket bátran a topcegalapitas.hu weboldalra kattintva és itt mindent megtudhat szolgáltatásainkról. A székhelyszolgáltatást olyan cégeknek ajánljuk akik nem akarnak mikrovállalkozásuknak drága helyiséget fenntartani, akik nem szeretnének még egy alkalmazottat fizetni, valamint azoknak akik nem szánnának sok időt az irodai adminisztrációra. Minden hétköznap a székhelyen a teljes infrastruktúrát használhatja és így biztosíthatja cége számára a legfontosabb tárgyi feltételeket. Az iroda telefonszámát bárkinek bármikor megadhatja de üzleti adatait titokban tartjuk. Csapatunk a KOCKERD-kérdőív kitöltését is elvégzi ha erre lenne szükség.

Amennyiben kérdés merülne fel a székhelyszolgáltatásról, az árakról, vagy éppen a  cégmódosításról érdeklődne, ezt is bármikor megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész  ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 235 0566 telefonszámot tárcsázva, és csapatunk itt minden kérdésre azonnali választ ad. Ha még többet szeretne megtudni a székhelyszolgáltatásról, annak fontosságáról és cégünkről, akkor nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat a topcegalapitas.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd ami a székhelyszolgáltatással, a KOCKERD kérdőívvel  vagy a könyveléssel kapcsolatos.