Modern szolgálatvezénylés az online térben

A Trinity Guard használata számos előnyt nyújt. Ez egy olyan szolgálatszervező applikáció, mely kiküszöböli a korábbi, sok helyen még ma is használatos RFID technológia alapján készült csekkolós rendszer hibáit. Érdemes haladni a korral és beruházni egy innovatív, modern rendszerre.

Modern szolgálatvezénylés által megkönnyítheti saját dolgát. Sajnos a fentebb említett csekkolós rendszer nagy hátránya, hogy könnyen át lehet verni. Elég, ha beírod a keresőbe, hogy csekkoló rendszer átverése, máris rengeteg ötletet találsz. Egy ravasz biztonsági őr számára gyerekjárték átvágni a rendszert és a munkaidő során pihenni, telefont nyomkodni, sőt akár aludni. Ha ezt szeretné elkerülni, akkor érdemes egy korszerű rendszerre váltani, mely elősegíti az alkalmazottak ellenőrzését és kizárja a csalás lehetőségét. A Trinity Guard rendszer GPS technológián alapul, így nem csak a főbb pontokra van rálátása, hanem akár a biztonsági őr teljes útvonalát ellenőrizni tudja. A biztonsági őr nem tud trükközni vagy bármilyen módon átverni a rendszert. A Trinity Guard rendszer teljes mértékben felhőalapú rendszer, ezért bármely eszközről egyszerűen elérhető, méghozzá bárhonnan.

A rendszerhez nem kell külön hardvereket beszerezni, mely rendkívül előnyös, hiszen nem kell erre külön összeget kifizetni, illetve attól sem kell tartani, hogy a beszerzett hardver elromlik, tönkre megy vagy elveszik. Ma már szinte mindenki zsebében ott lapul egy okostelefon, melyre iOS vagy Android operációs rendszert lehet telepíteni. Ezeken a telefonokon vagy tableteken mind tökéletesen működik a Trinity Guard rendszer. Ha a rendszer kapcsán bővebb információkat szeretne megtudni, akkor látogasson el a trinityguard.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is találsz!