Minőségi laminált padló széles választékban

A padlóburkolat kiválasztása nem egyszerű feladat, melynek során nem csak az árat kell szem előtt tartani, hanem úgy kell gondolkodni, hogy az adott padlótípus hosszú évekre lesz letéve. A laminált padlók terén manapság hatalmas választék érhető el, ráadásul ezek nagyon sok előnnyel rendelkeznek.

Laminált padló szemmel láthatóan egy rétegből áll, azonban ez nem teljesen így van. Ez egy szintetikus padló, mely több rétegből áll össze. A legfelső réteg egy fajta átlátszó pajzsként funkcionál, ugyanis védelmet nyújt az alatta lévő rétegek számára. A kopóréteg alatt található a dekorréteg, mely megadja a mintát. Ez alatt található a magréteg, mely a horpadás állóságot, valamint a szerkezeti stabilitást adja. A legalsó réteg a hátlap, mely a hang és vízszigetelésben is nagy szerepet játszik. Emellett extra állékonyságot nyújt. Mindennek köszönhetően a laminált padló igazán tartós és a karcolásoknak, illetve a kopásokkal szemben is sokkal ellenállóbb. Ez a hagyományos fa padlóról nem mondható el. utóbbi ráadásul extra törődést is igényel csiszolás és lakkozás formájában. Emiatt érdemes inkább a laminált padló mellett dönteni.

Lerakása is rendkívül egyszerű, így egy ügyeskezű ezermester is könnyedén elvégezheti a munkát, nem szükséges ehhez szakember segítségét kérni. Természetesen, ha bizonytalan vagy és inkább szeretnél biztosra menni, akkor célszerű szakemberhez fordulni. A széles választéknak köszönhetően bőven van miből válogatni, így olyan lehet otthonod és a különböző helyiségek, amilyennek megálmodtad őket. Elsősorban a klasszikus tölgy mintával ellátott darabok örvendenek nagy népszerűségnek. Ha a teljes kínálatot meg szeretnéd tekinteni, akkor érdemes ellátogatnod a domexszonyeg.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!