Miért érdemes alkalmazni a járműkövetés, mint szolgáltatást?

Egy olyan megbízható szolgáltatásról beszélhetünk, amely segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheti a járművének a tartózkodást.

Járműkövetés a gépjárműbe épített flottakövető készülék által történik, amely a begyűjtött és továbbított adatok által feldolgozza és megjeleníti a pontos adatokat, melyek bármikor bárhonnan online elérhetőek. A flottakövető követő rendszer segítségével lehetőség van z online követésre, így az adott autóról a nap bármely napszakában pontos információkkal rendelkezhetünk. Az információk azonnali feldolgozásra kerülnek, így webfelületen keresztül bármikor ellenőrizhetőek. A flottakövető készülék által leellenőrizhetjük, hogy az adott autó jelen pillanatban hol tartózkodik, egy meghatározott időtartam alatt milyen útvonat tett meg, és az, hogy milyen partnereket látogatott meg. Azokat a helyeket vagy partnereket, melyeket gyakran látogat, akkor fontos pontokként rögzíthetjük és így névvel együtt jeleníthetjük meg a térképen vagy a menetlevélben.

Ez mellett, még számos lehetőséget biztosít a rendszer, melyek eredményeként bizonyos történéseket követően e-mailben kapunk értesítést vagy riasztások kiküldésére is sor kerülhet. Illetve üzemanyag kontroll szolgáltatást is igényelhetünk, amely alapján az autótípusától függően az üzemanyagszint kerül mérésre, továbbá az üzemanyag változásának figyelésére is alkalmas. A rendszerhez számos további információ rögzítésére képes, mint pl. a jeladó, és ez által egy sokrétű információt nyújt, melyek mind növelik a hatékony és gyors munkavégzést. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor kattintson a www.tell.hu weboldalára, illetve hívjon bennünket a +36 52 530 130-as telefonszámon.