Lambdaszonda hatalmas kínálatban online

A lambdaszonda működése az ott találhatókét elektróda feszültségszintjén alapul, amelyet oxigénkoncentráció határoz meg. Ha a feszültség alacsonyabb, mint az előre meghatározott érték, a kipufogógáz magasabb oxigéntartalommal rendelkezik, és a keverék gyenge az üzemanyagban és fordítva.

Lambdaszonda hatalmas kínálatban rendelhető minden autómárkához webáruházunkban ezért nem árthat benézni hozzánk ha ön is lamdaszondát szeretne cserélni autójához és nem szeretne túl sokat költeni. A lambda szenzor legalább 300 ° C-ot igényel, így új típusú autókba is beépíthetők a lambda szonda komponensek. Ez a vezetékek számával magyarázható.Három vezetéknél egy jelet továbbít, és kettő a megfelelő hőmérsékletre állítja a fűtést. Négy vezetéknél a földelés nem kapcsolódik a karosszériához, hanem egy külön szálon fut. A lambdaszonda is kopáskomponens. A lambda csövet 200 000km-enként kell cserélni.

A lambdaszonda méri, érzékeli az oxigénmennyiségét a kipufogórendszerben, javítja a motor teljesítményét és védi a katalizátort és környezetünket is egyaránt. A hibát a műszerfal jelzi, cseréje egyszerű, az ár pedig kedvező. A lambda hullám valójában érzékelő. Érzékelő,mint a szén-monoxid eszköz magja, amely viszont észleli az oxigént, tehát valójában Oxigén érzékelő. A lambdaszonda nevét többnyire az autósok hozták létre a nyolcvanas évek végén és a kilencvenes évek elején. A lambda tengely a leghatékonyabb égéshez, az ideális üzemanyag-levegő arányhoz kapcsolódik. Másik fontos szerepük a környezetünk védelme, mivel sokkal kevésbé ártalmas anyagokat használnak a kipufogócső levegőjében. Amennyiben még ennél is többet szeretném megtudni a lambdaszondáról és annak működéséről keressen fel minket és mindent megtudhat erről az alkatrészről és más alkatrészekről is.