Lakóautó bérlés az igazi kalandorok számára

Unalmasak már a hotelek, szállodák és az utazási irodák által nyújtott sablon nyaralások? Akkor itt az ideje valami újra és különlegesre váltani! A lakóautós utazás az egyik legkalandosabb módja egy kirándulásnak.

A Kalandautó pedig remek lakóautó bérlés lehetőségekkel szolgál a tökéletes nyaraláshoz. A vállalkozás azért jött létre, hogy bárki átélhesse ezt a különleges és egyedi utazásformát. A kalandauto.hu weboldalon körülnézve megtekinthetik az érdeklődők a kibérelhető járműveket és olvashatnak a lakóautó bérlés menetéről is. Az oldal tartalmazza a bérelhető lakóautók paramétereit, felszereltségét, fotóit, valamint megtekinthető a járművek foglaltsága is. A lakóautók úgy kerültek berendezésre, hogy a lehető legtöbb igényt kielégítsék. A kényelmes bútorzat, a LED televízió, klíma és a felszerelt konyha biztosítják az otthonira hajazó komfortérzetet. Minden lakóautó a Budapesthez közeli gödi telephelyen vehető át, ahol az utazás idejére ingyenes parkolást is biztosítanak.

Az árak menüpont tartalmazza a fő- és mellékszezonban meghatározott bérleti díjakat, továbbá az extra szolgáltatások költségeit. Az „Ajánlatkérés” fülre kattintva minden érdeklődő megkaphatja személyre szabott árajánlatát a kiválasztott lakóautó és időpont figyelembevételével. A kalandauto.hu honlapon elérhetők már kipróbált külföldi és magyar útitervek, valamint több érdekes blog bejegyzés is a lakóautós utazások témakörében. A lakóautó bérlés egy új fejezet lehet az emberek életében. Egy olyan utazásforma, amely páratlan lehetőségeket és élményeket foglal magába a spontaneitás és a kötetlenség jegyében. Adja meg a paramétereket, kérjen ajánlatot és foglalja le időben a legszimpatikusabb lakóautót, hogy az idei nyaralásnak ne a megszokás, hanem a kaland és a felfedezés legyen a fő pillére!