Könyvelés Tatabánya városában is

Bár sokan inkább a hagyományos könyvelés mellett döntenek, szeretik a jó megszokott dolgokat, viszont érdemes nekik is tudakozódni az online könyvelésről, hisz ez számos további lehetőségeket nyújt a vállalkozásoknak.

Könyvelés Tatabánya városában, ahol a Helyben-Távban Könyvelőiroda kettős szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. Könyvelői irodánk a helybeli és vidéki társaságoknak, a non-profit szervezeteknek és egyéni vállalkozásoknak hagyományos, vagyis a papír-alapú könyvelés mellett, online könyvelői (távkönyvelési) szolgáltatást is végez. Ez lehetővé teszi, hogy a Tatabánya térségén kívül esők egyaránt igényt tartsanak munkánkra, kényelmesen végeztethessék el a könyvelői feladatokat és mindig naprakész információkkal rendelkezzenek cégükről. Az online könyveléssel nem csak az idejükön spórolhatnak, de például megismerkedhetnek a dokumentum kezelő rendszerrel is. Ezen keresztül minden irat elektronikusan kerül beiktatásra, tárolásra és rendszerezésre. Ennél a rendszernél az eredeti papírok archiválása a cégeknél történik, könyvelői irodánknál csak a beszkennelt változatok vannak.

A dokumentumtár lehetővé teszi még a könyvelő és az ügyfelek számára is, hogy sokkal gyorsabban találhassanak rá egyes dokumentumokra, és elkerülhetik, hogy egy-egy irat elkallódjon. Ezzel, több évvel ezelőtti számlákat és szerződéseket is visszakereshetnek. A rendszeren belül a dokumentumok az interneten keresztül kerülnek feltöltésre, melyet csak olyan személyek tekinthetnek meg, akiknek jogosultságuk van erre. Egyéb részletekért és árainkért, látogassa meg a helyben-tavban.hu oldalt. Itt egy könyvelői tesztet is talál, ami az érdeklődőknek segítségükre lehet, hogy könnyebben eligazodjanak a könyvelő kiválasztásán, vagy a könyvelőváltás labirintusában. Itt csupán 10kattintásra van szükség, és a kitöltés után megtekinthetik erősségeinket és gyengeségeinket is egyaránt.