Kertitox márka forgalmazása

A Pap-agro 2002-ben kezdte meg a működését. A fő tevékenységi körébe tartozik a mezőgazdasági munkagépek és erőgépek, illetve a berendezések és alkatrészek forgalmazása.

Kertitox márka különféle permetező és öntözőgépeit kínáljuk a kedves vásárlóink részére. Megtalálja kínálatunk a legkisebbtől egészebb a legnagyobb kivitelű gépeket, melyek között garantáltan megtalálja az Ön és gazdasága számára a legmegfelelőbbet. A Pap-agro Kft legfőbb célja, hogy minél vevő centrikusabbá váljanak, és a vásárlóerő minden igényének eleget tudjanak tenni. Nagyon fontosnak tartjuk a vevőközpontúságot, illetve a rendszerelméletet. Továbbá a folyamat elmélet által, melyben a munka folyamtok egységét és láncolatát egyben kezeljük. Sokat fektetünk a tudásmenedzsmentre, hiszen a mi szakmánkban nagyon fontos a fejlődés, a folyamatos képzéseken való részvétel és azt itt szerzett tapasztalatok kamatoztatása. Az ügyfeleinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így folyamatos visszajelzéseket kapunk és kérünk.

Ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy miként tudunk tovább haladni a saját munkánkban. Mindig is arra törekedtünk a több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező csapat által, hogy a tevékenységünkkel a régi és az új ügyfeleink részére is eleget tegyünk. Ezért is merjük bátran ajánlani a Kertitox permetezőgépit, melyek garantált hosszú távú befektetésnek bizonyulnak. A gyümölcskultúrák és szőlő permetezésére erre kifejlesztett kapcsolható gépeket ajánljuk. Ezek a permetezők a tartályban található permetlevet elporlasztják, majd a permetcseppet a növényzetre jutatják. A Kertitox FA 600 L kis és nagyobb sortávban egyaránt alkalmazható, illetve dúsabb lombozattal rendelkező gyümölcsösökben is. Nézzen be a www.pap-agro.eu honlapra.