Insomnia, vagyis álmatlanság

Manapság egyre több nő és férfi szenved a mindennapok során az álmatlanság miatt. Az álmatlanság lehet krónikus, amikor a tünetek hetente legalább három éjjel előfordulnak egy hónapon keresztül. Az álmatlanság akut típusáról, akkor beszélhetünk, ha a tünetek csak egy-két héten keresztül jelentkeznek.

Álmatlanság legjellegzetesebb tünete, hogy az érintett személy esténként nem tud elaludni, hosszú órákon keresztül nyugtalanul forgolódik az ágyban. Az éjszakai felébredés, a túl korán kelés, valamint a nem pihentető alvás is utalhat az álmatlanság problémára. Az emberek többsége azért nem kér orvostól tanácsot, mert tudják, hogy a gyógyszerek mellékhatásaként jelentkezhet alvajárás, alva- vezetés, vagy éppen álmatlanság. A kutatások során kiderült, hogy a magnéziumnak csodatevő hatása van, ha gondjai vannak az alvással. A magnézium feladata a szívritmus szabályozása, és ezzel egyidejűleg nyugtatja a szervezetet. A magnézium csökkenti a stressz szintet, oldja a feszültséget, és így biztosítja a nyugodt és pihentető alvást.

Tudni kell, hogy a magnézium arról lett híres, hogy az idegi működés egészséges működése érdekébe mindent elkövet, csökkenti az éjszakai izomgörcsöket, de a vérnyomás normalizálásába is szerepe van. Ha ellátogat a sokak által már jól ismert www.osimagnezium.hu weboldalra, akkor megismerheti az egyre népszerűbb Ősi Magnézium Koncentrátumot, amely egy felszívódó készítmény. Webshopunkból könnyen és egyszerűen megrendelheti az álmatlanságot megszüntető terméket. Ha kérdései merültek fel a megrendeléssel, vagy a kiszállítással kapcsolatban, akkor tárcsázza a 06-1-246-0757 telefonszámot, vagy írjon üzenetet az info@osimagnezium.hu e-mail címre, és munkatársaink örömmel válaszolnak.