Hpv kezelés

Napjainkban több mint 100 világméretű HPV-típust ismerünk, és a legtöbbet a nemi szervek tájékán lehet felismerni. E típusok közül néhány nagyobb kockázatot jelent, mint gondolnánk, és az sem jó hír, hogy a HPV inkubációs periódusa akár több évig is eltarthat, és a vírus ebben az időszakban nem érzékelhető.

Hpv kezelés igen alacsony áron elérhető nálunk tehát vegye fel velünk a kapcsolatot ha ön is a hpv vírussal küzd és ha szeretne minél hamarabb megszabadulni ettől a betegségtől, hiszen csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. A HPV-fertőzéssel kapcsolatos rosszindulatú daganatok nemcsak a nőket veszélyeztetik. Az összes létező rosszindulatú daganat több mint 6% -a statisztikailag köthető HPV-fertőzéshez. A HPV kialakulása nem új jelenség; ez több ezer évre nyúlik vissza. A dél-amerikai indiánok körében végzett tanulmányok is kimutatták már. Néhány esetben a HPV fertőzésnek nincsenek látható jelei, így a fertőzés felismerésére ajánlott a rendszeres vizsgálat.

Figyelembe véve azt a tényt, hogy a HPV-fertőzésnek igen nagy a veszélye a rosszindulatú daganatok kialakulásának kockázatára, érdemes elővigyázatossággal elvégezni a rendszeres ellenőrzést. A HPV-fertőzés kezelésén dolgozó orvosi csoportunk számos területen dolgozó szakemberekből áll, bőrgyógyászból, nőgyógyász-onkológusból, urológusból, fül-orr-gégész szakorvosból és rektális sebészből is. A HPV oltás megelőzi a betegséget és a kellemetlen érzést. Az alacsony humán papilloma vírusok egyes típusai szemölcsöket vagy úgynevezett condylomákat okoznak a nemi szervek környékén és a végbélben is. A szemölcsök hajlamosak arra, hogy újra feltűnjenek, ezért különféle módszerekkel történő eltávolításuk mellett fontos az immunrendszer aktivitásának növelése és a szexuális partnerek vizsgálata is egyaránt. A HPV szűrés tehát elengedhetetlen az egészségünk érdekében!