Ha belföldi költöztetés, akkor Unió Teher

Sokak számára ismerős lehet az a helyzet, amikor valamilyen okból kifolyólag egy új helyre kell költözni. Egy költözés bizony sok munkával jár és sokszor stresszes is. Ezért jó, ha egy olyan csapat segít a költözésben, akik tapasztaltak ezen a téren és jól végzik a munkájukat.

Belföldi költöztetés hazánkban Zuglóban az Unió Tehernél, ahol nagy gondot fordítanak a lakossági költöztetésre, fuvarozásra és szállításra. Azok a tehergépjárművek, amelyeket az itt dolgozók használnak, kifejezetten ezekre a célokra vannak felszerelve, ezért minden eszköz megtalálható rajtuk (szállítókocsi, csavarozó, akkus, ragasztószalag, zsugorfólia, hevederek a rögzítéshez, kartonlemezek, plédek, paplanok stb.). Minden lakossági költöztetést szívesen vállalnak és céljuk, hogy a megrendelők elégedettek legyenek. A pontosság, megbízhatóság és a lendületes munkavégzés az Unió Teher legfontosabb jellemzői. Irodák költöztetése esetén is bármikor számíthatunk az Unió Teherre, hiszen ezen a területen is bőven van már tapasztalatuk. Van néhány olyan tanács a költözéssel kapcsolatosan, amely mindenki számára hasznos lehet. Először is költözésnél, mindenképp meg kell szabadulni a felesleges dolgoktól. Ajánlatos megszámozni a dobozokat és rájuk írni, hogy melyik doboz mit tartalmaz. A törékeny dolgokat érdemes hab-, vagy légpárnás fóliába csomagolni. Az irodaköltöztetés egy nagy és komoly munka, ezért ajánlott a költöztetés előtt személyesen egyeztetni az itt dolgozókkal.

Hogyha tehát költöznie kell és segítségre van szüksége, akkor válasszon egy tapasztalt, megbízható céget. Az Unió Teher mindig a rendelkezésére áll. Látogasson el a www.unioteher.hu weboldalra és tudjon meg többet az igénybe vehető szolgáltatásokról. Kérdés esetén hívja a +36 30 651 8023-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@unioteher.hu e-mail címre.