Gulyás Fa Kft. Szauna építés Magyarország

Amennyiben infra szauna, finn szauna vagy kombinált szauna beépítésén gondolkodik, akkor jó helyen jár! A Gulyás Fa Kft. az ország egész területén épít be szaunákat.

Szauna építés Debrecenben, Budapesten, Szegeden, Üllőn és Maglódon.  A szaunák gyártását és kiszállítását vállaljuk az ország bármely pontjára! Üllői, maglódi és debreceni szauna bemutatóteremben számos kombi szauna, infraszauna vagy finn szauna építéséhez megfelelő, kiváló faanyag közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. Akár beltéri- akár kültéri szauna építésre szánja magát nálunk mindent megtalál. Az alapanyagok beszerzése és gyártása mellett vállalunk szauna építést is, melyhez biztosítunk kályhákat, infralámpákat, sótéglákat, fénytechnikát, szauna üvegajtókat és egyéb szaunákhoz szükséges kiegészítő kellékeket.

A megfelelő szakszerű szauna kiépítését és tervezését bízza ránk! Most Debrecenben akciós szauna építést vállalunk. Amennyiben bizonytalan melyik szauna típust szeretné beépíttetni kérje ki tanácsunkat, hiszen mindhárom szauna típusnak sajátosságából adódóan számos nagyszerű előnye van. A kis szaunáktól egészen luxuskivitelű kombiszaunákig gyártunk és beépítjük az ön által igényelt helyre. Látogasson el weboldalunkra a www.gulyasfa.hu webcímen és kérje ingyenes árajánlatunkat, vagy látogasson el fatelepeink, szauna bemutató termeink egyikében Debrecenben, Szegeden , Üllőn és Maglódon. Ez utóbbi kettő Pest megyében van, azaz ha ön Budapesten él, a kiszállítást és a szauna beépítést akciós áron szolgáltatjuk. Rendeljen infa szaunát, kombi szaunát vagy finn szaunát most akciós áron. Kérje ingyenes árajánlatunkat és szaktanácsunkat elérhetőségeink egyikén! Gulyás Fa kft. a minőségi szauna gyártó.