Ford motorolaj olcsón

A Ford motorolaj nem egy külön speciális márka, hanem magába foglalja mindazokat az olajokat, amelyeket a Ford autók gyártója használ a gyári modelljeiben. A Ford olajcég minden típushoz speciális olajokat ajánl, ezek között pedig van olyan, amely kifejezetten dízelüzemű motorokhoz ajánlott, és van olyan is, amely inkább benzinüzemű motorokban állja meg a helyét.

A Ford motorolaj motorspecifikus, ami azt jelenti, hogy külön olajfajta van például a Ford Focus modelljeihez is. A Ford motorolajok félig vagy teljesen szintetikusak, és amikor kiválasztja az ön autójának megfelelőt, mindenképp figyeljen oda az évjáratra, és arra is, hogy a motornak mi a kora, hiszen az idősebb motorokhoz más olaj kell, mint például egy újhoz. Az XR+ Motorolaj SJ/CF:A3/B3 most kedvezményes áron, 28%-os leárazással vásárolható meg, és beszerezhető akár 1 munkanap alatt is. Az olaj üzemanyag takarékos, nagy teljesítményű és szintetikus, biztosítja az alacsonyabb káros anyag kibocsájtást. Összetevői között ott vannak a rész-szintetikus kenőanyagok, illetve adalékok is.

Amennyiben tehát ön is Ford autóval rendelkezik, mindenképpen válasszon Ford motorolajat, amelyek egytől egyig minőségiek és minden időjárási körülményt jól bírnak. Ha többet szeretne megtudni a Ford motorolajokról, vagy megtekintené teljes alkatrész kínálatunkat, mindenképp érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, és itt talál bővebb leírást. Ha kérdéseket tenne fel valamelyik alkatrészünkről, akkor vegye fel velünk bátran a kapcsolatot az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot is. Válassza a Kovács Autóalkatrészt a legmagasabb minőségű autóalkatrészekért, amelyek nálunk ráadásul kedvező áron kaphatóak és minden termékre vállalunk garanciát is.

Vélemény, hozzászólás?