Focis ágyneműhuzat nem csak gyerekeknek

Hálószobai textilekkel minden jobb. A gyerekek édes álmait segíthetjük puha, bőrbarát ágyneművel, például egy stílusos focis ágyneműhuzattal. Az ágyneműhuzatok éjszakai kényelmes pihenésünk elengedhetetlen részei. A pamut ágyneműhuzat tökéletes választás, ha egy jó minőségű, puha, bőrbarát ágyneműhuzatra vágyunk. Más ágyneműhuzatra van azonban szükségük a felnőtteknek, a gyermekeknek, a lányoknak és a fiúknak.

A lányok mi mással is takaróznának, mint rózsaszín, virágmintás, szivecskés, szép kedves ágyneműkkel. A fiúk már más irányba érzik jól magukat, az ő szobájukban inkább a szürke, a kék, a barna színek, illetve az autós, a csíkos, vagy a focis ágyneműhuzat a kedvelt és a stílusos.

A focis ágynemű varázsa a sport szerelmeseinek és rajongóinak tökéletes a hálószobába. Az ágyra terítve bármikor feleleveníthetőek a focimeccsek emlékei, betakarózva vele pedig elrepít a legédesebb álmokba. Amikor például első osztályba indul kisfiúnk, minden bizonnyal átrendezzük a szobáját. A játszószőnyeget lecseréli az íróasztal, a Pókemberes ágyneműt pedig leváltja a foci mintás ágyneműhuzat. Mivel gyermekeink érdeklődése gyakran változik, az ovis korszak végével kezdetét veszi a „nagyfiús” korszak.
A focis ágyneműhuzat például már eléggé nagyfiúsnak számít. Ha nincs is kifejezetten olyan focicsapat, amiért rajong, akkor is beszerezhetünk nekik egy semleges, foci mintás ágyneműhuzatot.

Focis ágyneműhuzat fehér színben is választható gyermekeinknek, de mi felnőttek is higiénikus hálószobai környezetet teremthetünk a fehér színnel.

Ágyneműhuzat
Ágyneműhuzat

Az fehér színű ágyneműket 60 Celsius fokon érdemes mosni, hogy szép fehér színüket sokáig megőrizzék, gyermekeknél pedig ez a mosási hőmérséklet még jobban javasolt. Lehet 100% pamut és kevert szálas pamut anyagú is a focis ágynemű, nyugodtan moshatjuk őket 60 Celsius fokon, viszont tanácsos kifordítani őket.

Valódi komfortérzetet csak igazán jó minőségű pamut ágyneművel érhetünk el. A kényelem, alvás során elengedhetetlen. Ha szúr, viszket, izzadunk, melegünk van, forgolódunk, minden bizonnyal az ágyneműben és az ágyneműhuzatban keresendő a probléma.

Egy jó minőségű, szép mintájú focis ágyneműhuzat megváltoztathatja a hálószoba hangulatát. Felnőttként is bátran választhatunk ilyen mintát, ha egy kis vidámságot szeretnénk csempészni a falak közé.

A Real Madrid, Barcelona, Bayern München a legnépszerűbb football-os ágyneműhuzatok. Színezd meg velük gyermeked esti hangulatát, majd takard be vele, amikor már eljött a lefekvés ideje.