Extrém szállás kedvező árakkal

Ha ön is unja már a szokásos hotelszobákat és nyaralókat, akkor érdemes elgondolkodni egy lombház szálláson, ami bár még extrémnek számít, mégis sokan választják ezeket, hiszen nyugalmat árasztanak és garantálják a csendes pihenést. Kényelmes és esztétikus lombházaink mellett bátran válogathat a különböző programok között is, amelyek által felfedezheti a lombházak környékét is. 

Extrém szállás igen kedvező árakkal, különleges élményekkel és izgalmas programmal vár minden kedves pihenni vágyó vendéget, és ha egy nugodt hétvégét szeretne eltölteni nálunk párjával, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, mi a legszebb lombház szobáinkat biztosítjuk majd vendégeinknek. Ha azt szeretné, hogy párjával felhőtlenül pihenjen, távol a mindennapi gondoktól és ha felejthetetlen élményekben szeretne részesülni, akkor érdemes valamelyik lombházunkat választani. Kínlatunkban van bükk, tölgy, éder, illetve juhar lombház is, amelyek mind az erdő közepében találhatóak egy kellemes és tiszta levegőjű környezetben.

Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a lombházakról és a foglalásról, mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a treehouses.hu-t, hiszen itt megtalálhatja képgalériánkat is, így megtekintheti a lombházak illusztrációit, valamint az árakkal is megismerkedhet majd weboldalunkon. Ha bármi kérdés merülne fel a lombházakkal kapcsolatban nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@treehouses.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza bátran a +36 20 618 9900 telefonszámot és itt egy kérdése sem marad majd megválaszolatlanul. Weboldalunkon egy űrlap kitöltésének segítségével is fordulhat hozzánk. Válassza lombházainkat és felejtetlen élményekben lesz majd része.