.eu domain név rövid regisztrációs idővel

Manapság minden ember szereti a gyors ügyintézést, főleg, ha ahhoz nem kell időpontot kérni, sorban állni, várakozni. Az awh.hu web hosting cég lehetővé teszi, hogy a domain nevek regisztrálása teljesen automatikusan, elektronikus úton történjen.

A .eu domain név arra szolgál, hogy az európai piacon növelni tudják jelenlétüket a különböző weboldalak. Ezzel a domain végződéssel élhetnek magánszemélyek, cégek, szervezetek egyaránt, azonban mindenképpen egy olyan székhellyel kell rendelkezniük, mely valamely európai tagállamban található. Ezen kívül nincs különösebb megkötés, mindössze a karakterszám hossza. Az awh.hu oldal nem csak új .eu domain név regisztrációját teszi lehetővé, hanem meglévő név átregisztrálását és hosszabbítását is. Mielőtt azonban kiválasztásra kerül a .eu domain név, érdemes a nevet keresőoptimalizálás szempontjából is körbejárni, hiszen az befolyásolja a SEO értékét.

A .eu domain név regisztrálásával növelhető az online megbízhatóság, ráadásul még a nem jogos felhasználás lehetősége is kiaknázható így. Emellett növelhető a különböző vállalkozások online marketingje is. A .eu domain név segítségével az uniós ügyfelek tökéletesen azonosíthatják a felhasználót. Az egyszerűség pedig abszolút előny, hiszen a .eu domain név kiválasztása és foglaltságának ellenőrzése után csak az adatokat kell megadni, s az új domain már használható is. Az awh,hu oldalon található alacsony regisztrációs árak egy évre szólnak. Aki elakad a .eu domain regisztrációs lépések során, annak segít a Tudásbázis, a Vállalkozás infó, valamint a Blog menüpont, ahol értékes információkra lelhet a témával kapcsolatban. Amennyiben további kérdés merül fel, az ügyfélszolgálaton készségesen állnak az ügyfelek rendelkezésére, keressék őket bátran!