ENEOS motorolajok széles választéka

Az Eneos népszerűsége töretlenül nő nem csak az autótulajdonosok, hanem az autószerelők körében is. A termék népszerűsége elsősorban a kifogástalan minőségnek köszönhető. Nagy múltra vissza tekintő márka, mely ma már szerte a világon keresett.

Eneos motorolaj kapcsán felmerül a kérdés, hogy miért érdemes ezt a típust, ezt a márkát választani. Először is, mert nem ma kezdték az olaj gyártást, sőt nem is az előző évszázadban, hanem 1888-ban. Ezzel a Japán, sőt Ázsia legnagyobb és legrégibb motorolaj gyártó vállalata. Ekkora múlttal és tapasztalattal a hátuk mögött kényesen ügyelnek a minőségi gyártásra és a folyamatos fejlesztésekre, innovációra. Aki egyszer eljut Japánba, az látni fogja, hogy rengeteg benzinkút Eneos néven üzemel. Ennek oka, hogy a márka nem csak motorolajjal, hanem üzemanyaggal is foglalkozik, és nagyjából tizenháromezer benzinkútból álló hálózatot üzemeltetnek. Ennek ellenére a fő profil továbbra is az olajgyártás és beszállítás. Ha már a beszállítást említjük, az Eneos tizennégy autógyárnak szállít olajat.

Mindezek tudatában nem csoda, hogy sokan az Eneos-t a világ egyik legjelentősebb olajgyártója és beszállítójaként emlegetik. Természetesen egy ilyen jelentős gyártó nem csak gyárt, hanem egyben fejleszt is. Az Eneos érdemes s kis köbcentis benzines és hibrid japán autók számára kifejlesztett olaj. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy európai, amerikai autókba is jó-e az Eneos által gyártott olaj. A válasz egyértelműen igen. Ma már hazánkban is kapni, így aki szeretne Eneos olajat kapni, annak azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol bővebb információkat talál a gyártóról, valamint annak termékeiről! Az alkatreszek.hu webáruházban minden fontos információt megtalál egy helyen!