Csoportos utasbiztosítás vár mindenkit

A csoportos biztosításnak ki kell terjednie a poggyász és egyéb személyes tárgyak elvesztésére vagy ellopására. Végül a csoportos utazásbiztosításnak meg kell védenie az utazókat a lemondási díjaktól is, az utazási késések esetén vagy egyéb pénzügyi veszteségeket okozó körülményekkel szemben.

Csoportos utasbiztosítás vár mindenkit kedvezményes árakkal és szuper ajánlatokkal az axa-assistance.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és nézzen szét ajánlataink között. Különféle elérhető tervek állnak rendelkezésre az utazók egy csoportjának. A szabályzat kiterjedhet vállalati, önkéntes, külföldi tanulmányokra, vallási, családi összejövetelekre/kirándulásokra, szervezett túrákra és egyebekre. Alapvető fontosságú, hogy megtalálja a megfelelő biztosítást a legjobb áron. Könnyen használható csoportos utazási biztosítási motorunk lehetővé teszi, hogy megtalálja a csoportjának megfelelő fedezetet, és percek alatt lefedje magát. Ezeket a terveket sokféle utazócsoport számára tervezték. A legtöbb utazás törlését, megszakítását, poggyászát, orvosi, fogorvosi, sürgősségi kiürítését, 24 órás utazási segítséget, poggyász késést, utazási késést és baleseti halálesetet kínál.

Ezeket a terveket számos különféle utazócsoport számára tervezték, és orvosi fedezetet nyújtanak egy évig tartó utazásokhoz. Némelyik magában foglalja az evakuálás, a repülés, a baleset okozta halál, a korlátozott poggyász és az utazás megszakításának fedezetét. A véletlen halál és boncolás biztosítását egyetlen utazásra utazóknak tervezték, de évente megírhatók egyének, vállalkozások vagy csoportok számára is.  A 10 vagy több fős utazó csoportnak saját igényei lehetnek. Ha egy 10 vagy több fős csoportja ugyanazon indulási és visszatérési dátummal utazik ugyanarra a célállomásra, kérjük, hívjon minket és beszéljen a csoportos utazási biztosítás képviselőjével. Bővebb leírásért és a csoportos biztosításért keresse fel az axa-assistance.hu-t.