Álmennyezeti infrapanel, mint a dizájnelem

Az infrapanelek korunk egyik legnépszerűbb fűtéstechnikája. A mellett, hogy energiatakarékos, még lakásunk díszeként is felhasználhatjuk. Az infrapanel ugyanis igazán esztétikus megjelenéssel rendelkezik, így már csak emiatt is érdemes tájékozódni felőle. Az álmennyezeti infrapanel pedig tökéletesen harmonizál a lakással és a berendezéssel. Az alábbiakban ezt az igazán korszerű fűtéstechnológiai módszer nézzük meg közelebbről!

Infrapenel álmennyezetbe könnyen integrálható. Az infrapaneles fűtés nem igényel külön vezetékek kialakítását, elég, ha elektromos árammal rendelkezünk az adott helyiségben. Az infrapaneleket beszerezhetjük fém, fa és alumínium keretekkel is. Amennyiben el szeretnénk rejteni a fűtésmódszerűnket, az infrapanellel ez is könnyen megoldható, átintegrálhatjuk tükörbe vagy képbe. Így rögtön kapunk egy dizájnelemet is a lakásunkba. Az infrapanelek jó megoldásnak bizonyulnak pl. egy fürdőszoba esetén, ahol nincs hely más fűtésmódszerek alkalmazásra. Az infrapanel infrasugarakkal melegít. A hagyományos fűtésnél a meleg felfelé száll, az infrapaleknél a körülötte lévő tárgyak átveszik a hőt és tovább sugározzák. Használata által, nem száll a por így allergiás tünetekkel rendelkezők is nyugodtan használhatják. Az infrapanel használata mellett a hősugarak átjárják a testünket, így serkentve a vérkeringésünket.

Álmennyezeti infrapanel
Álmennyezeti infrapanel

Milyen hatással van az infrasugár az emberre?

Az infrasugarak jótékony hatással vannak a szervezetünkre. Valószínűleg Ön is ismeri, legalábbis találkozott már az infralámpával. Az infrapanel ugyanazon az elven működik. Sokáig élt az a tévhit, miszerint az infrapanelek károsak az élőlényekre, így nem szabad használni. Azóta számtalan teszt bebizonyította, hogy ez egyáltalán nem igaz Az infrapanelek használata mellett a fűtésszámlánk nagyban lecsökkenhet. A fogyasztását viszont nem könnyű kiszámolni, mivel minden embernek más a hőigénye, a lakások is eltérnek pl. nagyságban, szigetelésben. Az infrapanel.eu webáruházban található kalkulátor sokat segíthet, hogy megtudja mennyi az egyes helyiségek energiaigénye, azonban azt érdemes tudni, hogy ez mindössze egy irányadó szám, bővebb információkért érdemes szakember segítségét kérni. Erre vannak a szakembereink, akik segítséget nyújtanak, és egy erre fejlesztett programmal kiszámolják az Ön számára ideális panel mennyiséget és azok fogyasztását. A www.infrapanel.eu weboldalon további információkat olvashat a termékinkről, vagy hívja az ügyfélszolgálatot a +36-30/879-4403 telefonszámon.