A gazdaság működésének nélkülözhetetlen eleme a cégkivonat

Elképzelhetetlennek tartjuk azt, hogy ma már ne legyenek nyilvánosak a cégkivonatok és bárki számára hozzá férhetőek legyenek. A cégnyilvántartásban szereplő okiratokat, megvásárolhatjuk a cégbíróságtól vagy azzal egyességben álló disztribútoroktól, mint pl. a hitelescegkivonat.com weboldalról.

Cégkivonat tartalmazza a cégek legfontosabb adatait, és azok miden változását. A cégnyilvántartás alapvető elemévé vált a cégkivonat, mely tartalmazza a kötelező adatokat. A honlapunkon három idegennyelven is igényelheti a kiválasztott dokumentumot, még pedig angol, német és francia nyelven. A megrendelt dokumentumokat több formátumban is kifizetheti: online átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy OTPay bankkártyás mobilfizetéssel.

Az elektronikus bankkártyás fizetés esetén, rögtön elküldjük az e-mail címére, banki utalásnál akár már egy órán belül kézhez kaphatja az igényelt dokumentumot, melynek az ára 4444 Ft. A közhiteles cégkivonatok 6984 Ft-ba kerülnek, melyek a Cégbíróság aláírásával és pecsétjével vannak ellátva. Ezt a formátumot postai úton vagy futárszolgálattal tudjuk elküldeni. Hétfőtől csütörtökig akár aznap kézhez kaphatja a megrendelt dokumentumot, ha délelőtt 12 óráig elküldi kérelmét. A pénteki megrendelés esetén már csak hétfőn tudjuk kézbesíteni a közhiteles cégkivonatot. A postázásért nem számolunk fel külön költséget. Az E-hiteles Cégkivonatot 6731 Ft-ért vásárolhatja meg, melyet elektronikus formában szoktunk elküldeni. Általában bankok részére szokták igényelni a megrendelők, és elég csak továbbítani a kapott e-mailt. Az elektronikusan küldött hitelesített dokumentumaink megnyitásához egy külön programot kell letölteni, amely ingyenesen elérhető a honlapunkon.