A behatolásjelző rendszer előnyei

Az egyre romló közbiztonság nemcsak városainkat, hanem falvainkat is veszélyezteti. Akár tömbházban, akár társasházban, panellakásban vagy magánházban lakunk, sohasem lehetünk biztosak abban, hogy nem törnek be hozzánk, értékes anyagi javainktól fosztva meg bennünket. Ez ellen védekezhetünk, ha behatolásjelző rendszerrel látjuk el lakásainkat.

Nagyon sokféle behatolásjelző rendszer van piacon, a legkülönfélébb igényeke kielégítve. Szerepük is nagyon sokféle: fő feladatuk, hogy az illetéktelen behatolás kísérletéről tudósítsanak, akár egy telefonapplikáción keresztül is. Nemcsak magánházak védelmére alkalmasak, hanem bankok, üzlet-és raktárhelyiségek, telephelyek, bankok védelmét is kiválóan ellátják. Nemcsak kültéri védelemre, hanem beltéri védelemre, vagy kerítések védelmére is használják őket. A mai modern berendezések már alkalmasak nagy biztonsággal működnek, képesek kiszűrni a különböző hibalehetőségeket. (Például nem tévesztheti meg őket egy arra repülő madár).

Ezek a készülékek nemcsak az épület tulajdonosát értesíthetik a betörés szándékáról, hanem beköthetők a rendőrséghez, vagy az őrző-védő szolgálathoz is. Attól függően, hogy milyen objektumot kell védenünk, válogathatunk egyszerűbb vagy bonyolultabb berendezésekben. Egyesek még videokamrával is fel vannak szerelve, így lehetővé teszik akár a betörő utólagos azonosítását is. Ha behatolásjelző rendszer vásárlására szántuk magunkat, keressük a www.partnertech.hu weboldalt. Ha személyesen szeretnénk eljárni, akkor a 1149 Budapest, Angol u. 32. (5. épület) címen nyerhetünk eligazítást. Telefonálhatunk a +36 1 433 0100 központi telefonszámra, vagy az iroda@partnertech.hu e-mail címen levélben kérhetünk szakszerű eligazítást.