2mbeauty lakkok a legjobb minőségben és árban!

A géllakkokat az egyre népszerűbb géllakk manikűrökhöz használják. Gondos, tapasztalt és képzett szakemberekkel ezek a manikűrök gyengédek a természetes körmökhöz. Sőt, a lakk érintetlenül maradhat a körmön legalább pár hétig, nagy fényességgel, repedés, hámlás vagy törés nélkül. Ezért válassza a 2mbeauty lakkokat.

2mbeauty termékek várják a szepsegcikk.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be ide és mindent megtalál amit ettől a márkától kínálunk méghozzá a legjobb áron. Az akár 3 hetes tartós viseletnek és az intenzív ragyogásnak köszönhetően bízunk benne, hogy ez megváltoztatja a körömápolás, de szeretnénk arról is gondoskodni, hogy minden információval rendelkezzen, amely a legjobb döntéshez szükséges a manikűr megjelenése érdekében. Igen, jól olvasta, a 2mbeauty termékek 3 hétig is tartanak. Tehát ha egy nyaralást tervez, vagy egyszerűen nem fér bele a gyakori szalonlátogatás, akkor ez a gél körömlakk jól működik, anélkül, hogy tönkre menne. Ez azonban nem csak az erőről szól. A speciálisan kialakított 2mbeauty körömterméket úgy hozták létre, hogy akár 3 hétig is magas oktánszámú ragyogást biztosítson, és a körmök ugyanolyan jól nézzenek ki, mint amikor elhagyta a szalont.

Színes gélünk rétegenként 30 másodperc alatt szárad LED fény alatt. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogy a köröm színe elkenődik. Ugyanilyen könnyen eltávolítható-mindössze 1-2 perc áztatási idővel. Webáruházunkban rengeteg szín található, és minden nap új színeket adunk hozzá. Ez azt jelenti, hogy ha egy adott színpalettára gondol egy adott szezonban, akkor meg tudunk felelni az Ön igényeinek a megfelelő színnel. Termékeinket állatkísérletek nélkül fejlesztettük ki, és nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket. Amennyiben megtekintené teljes kínálatunkat, nézzen be a szepsegcikk.hu weboldalra.