VR – Különleges ajándék akár hölgyek számára is!

Ki mondta, hogy a csajok nem tudnak bánni a konzollal? Ma már rengeteg lány szívesen ül a képernyő elé, hogy kedvenc játékával lazítson. Ha a te barátnődnek sincs ellenére egy kis játék, akkor van egy jó tippünk mivel tudod meglepni őt!

VR, vagyis virtuális valóság. Hogy miért érdekes ez számodra? Nos, ha a barátnőd még nálad is nagyobb gamer, akkor Valentin napon, nő napon, évfordulókor vagy születésnap alkalmából nem feltétlenül az a legjobb döntés, ha egy csokor virágot nyújtasz át. Ha valóban olyan ajándékot akarsz átnyújtani, aminek örülni is fog és hatalmas élményt jelent, akkor lepd meg őt a virtuális valóság élményével. A VR szemüveg és a konzolok segítségével beléphettek a virtuális valóságba, ahol a teljesen új élményt jelent a játék. Egy teljes VR szett nem olcsó mulatság, azonban nincs is rá szükség, hogy megvásároljátok, ugyanis akár időpontot is foglalhattok, amikor a VR szettet ki tudjátok próbálni. A Bad Chicken VR garantálja, hogy jól érzitek majd magatok és egy hihetetlen élményben lesz részetek!

VR játékok – Ha még nem próbáltátok, minél előbb kerítsetek rá sort!

Ma már a legtöbb gamer kipróbálta a virtuális valóságot. Ha szeretnél különleges ajándékot barátnődnek, vagy csak ha nincs párod, azonban furdalja oldalad a kíváncsiság, milyen lehet a virtuális valóságban játszani, akkor érdemes ellátogatni a badchickenvr.hu weboldalra, ahol nem csak a VR kapcsán tudsz bővebben tájékozódni, hanem megtekintheted a hatalmas VR játék választékot is! Akár a véres, lövöldözős játékokat, akár az agytekervényeket megmozgató játékokat kedvelitek, a hatalmas kínálatban biztosan megtaláljátok azokat a játékokat, amikkel szívesen fogtok játszani! Bővebb információkért és foglalásért látogass el a badchickenvr.hu weboldalra!