Virtuális szabadulószoba valódi élményekkel

A koronavírus szinte teljesen a feje tetejére állította életünket. Sok vállalkozás kénytelen volt bezárni vagy korlátozott nyitva tartást bevezetni, az emberek nagy része pedig hallgat a figyelmeztetésre és a vírus terjedésének lassítása érdekében otthon marad. Ez a szabadulószobákra is hatással van.

Virtuális szabadulószoba – Sokan valóságos börtönnek élik meg otthonukat és alig várják, hogy az élet visszaálljon a normál kerékvágásba. Erre azonban nagy valószínűséggel még sokáig kell várnunk. Azonban ennek ellenére van mód a barátokkal való szórakozásra. A jelenlegi helyzet a szabadulószobákra is hatással van. Mivel a személyes jelenlét nem megoldható, és az izgalmas élményekre vágyók nem tudnak eljutni a szabadulószobába, ezért a szabadulószobák mennek el az otthonokba. Az online szabadulószobák esetében az sem jelent problémát, hogy a játékosok messze vannak egymástól. A virtuális szabadulószobában ledőlnek a korlátok. Az online szabadulószobában átélhetitek a szabadulás élményét, anélkül, hogy személyesen jelen kellene lennetek.

Szabadulószoba online

Az online szabadulószobában a játékmester lesz a fületek és szemetek. Ő egy webkamera segítségével jár körbe és minden utasításotoknak eleget fog tenni. A feladványokat ugyanúgy kell megoldani, mintha valóban ott lennétek a szabadulószobában. A szabadulószobákat az exittheroom.hu weboldalon tudjátok megtekinteni, valamint lefoglalni. Ezen a weboldalon minden fontos információt megtalál. A szabadulószobákról ezekben a kritikus időkben sem kell lemondanotok, próbára tehetitek magatok anélkül, hogy ki kellene mozdulnotok a lakásból. Hívd fel barátaid, szervezd össze csapatod és vegyetek részt együtt a szabadulás élményében.